Robimy spis blazerow w Polsce
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
Re: Robimy spis blazerow w Polsce
xymenez - a nie chcesz sprzedać czarnych alusów z 1 zdjęcia?
Chevrolet Blazer 4.3 V6 1998r
To byłoby nielogiczne!
Ale muszę uprzedzić pytania: z Blazerem juz się pożegnałem.
Nie bez łzy w oku.
Nie wiem więc, czy będę jeszcze waszym kolegą. Ale mogę zawsze służyć radą: o Blazerach wiem już prawie wszystko
I powiem wam jedno: to są naprawdę wypasione auta! (o ile ma się wypasioną wersję). Np w super-wypasionym Explorerze IV (2007) brak jest podgrzewanych siedzeń, składanych elektrycznie lusterek, kompasu, czy podstawowych, jak myślałem, osłon pozwozia! Skandal.
Ale fakt, że jeżdzi się tym, jak w bajce. Ale nie będę robił smaka. Hough!
Ale muszę uprzedzić pytania: z Blazerem juz się pożegnałem.
Nie bez łzy w oku.
Nie wiem więc, czy będę jeszcze waszym kolegą. Ale mogę zawsze służyć radą: o Blazerach wiem już prawie wszystko

I powiem wam jedno: to są naprawdę wypasione auta! (o ile ma się wypasioną wersję). Np w super-wypasionym Explorerze IV (2007) brak jest podgrzewanych siedzeń, składanych elektrycznie lusterek, kompasu, czy podstawowych, jak myślałem, osłon pozwozia! Skandal.
Ale fakt, że jeżdzi się tym, jak w bajce. Ale nie będę robił smaka. Hough!
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Witam wszystkich,jestem od nie dawna posiadaczem Blezerka 98r. s10 poj.sil. 4.3 jak na razie jestem zadowolony z zakupu ,choć trzeba trochę pracy włożyć.Np. wymiana głośników , tylnego napędu wycieraczek i takie tam pierdoły.Ogólnie jest git
.
Jestem z Łodzi.

Jestem z Łodzi.
-
- jestem tu nowy...
Witam serdecznie,
forum trochę podupada, ale wiedzy tutaj jest sporo, czytaj wszystko jak leci, na pewno wcześniej czy później ta wiedza Ci się przyda.
forum trochę podupada, ale wiedzy tutaj jest sporo, czytaj wszystko jak leci, na pewno wcześniej czy później ta wiedza Ci się przyda.
Chevy Blazer 4.3 4x4 LT '99
Dzięki za przywitanie,już trochę poznaję autko od środka
Po zrobieniu hamulców i wymianie oleju w tylnym moście już jestem bardziej światły . A forum trza po prostu ruszyć ciekawymi tematami .Pozdrawiam.

Po zrobieniu hamulców i wymianie oleju w tylnym moście już jestem bardziej światły . A forum trza po prostu ruszyć ciekawymi tematami .Pozdrawiam.
-
- jestem tu nowy...
czarny Blazer S10, Pruszcz Gdański. ktoś z Trójmiasta podzieli się wiedzą? 

-
- jestem tu nowy...
Hej. Ja zakupiłem kolejnego Blazerka, tym razem 99. 4x4 rzecz jasna, czyli posiadam 97,99,02. Pozdro.