Tahoe POMOCY
Moderator: Marcin-Kraków
Tahoe POMOCY
Witam wszystkich forumowiczów.
Mój problem polega na tym że nie można obejść immobilizera. Samochód Tahoe 5,3 2004
Auto nie odpala podobno to problem z immobilizerem. Immobilizer wcześniej był nieaktywny. Po wykasowaniu błędów auto przestało odpalać. Ponoć uaktywnił się immobilizer. Ktoś już wcześniej w nim grzebał i jest jakiś transponder czy coś takiego w nim założone. Okoliczni mechanicy się poddali. I tu moja prośba czy ktoś miał już z takimi objawami styczność.
Mój problem polega na tym że nie można obejść immobilizera. Samochód Tahoe 5,3 2004
Auto nie odpala podobno to problem z immobilizerem. Immobilizer wcześniej był nieaktywny. Po wykasowaniu błędów auto przestało odpalać. Ponoć uaktywnił się immobilizer. Ktoś już wcześniej w nim grzebał i jest jakiś transponder czy coś takiego w nim założone. Okoliczni mechanicy się poddali. I tu moja prośba czy ktoś miał już z takimi objawami styczność.
Re: Tahoe POMOCY
dupa tam, ja w subim z tego roku nie miałem immo

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
- jestem tu nowy...
A czy pilot nie powinien dezaktywować immo w momencie otwierania centralnego zamka?
Chevy Blazer 4.3 4x4 LT '99
Pilot niby działa otwiera i zamyka. Podobno pod tylną klapką pilota powinna być obsługa dostrajania pilota, ale nic takiego niema.
To chyba problem tego fachowca, który grzebał w komputerze.
Jakby to było immo, to raczej powinien zapalić jakąś lampkę 'security' czy coś takiego.
Jakby to było immo, to raczej powinien zapalić jakąś lampkę 'security' czy coś takiego.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Lampka od imo się pali. Jak wkładam kluczyk to zaczyna migać na pierwszym przekręceniu i po chwili pali się ciągle.
moze kradziony stad cuda wianki wychodza
1995 S-10 4.3 4x4 Ext. Cab
sprzedam JGC SRT.
sprzedam JGC SRT.
-
- jestem tu nowy...
witam, przed odpaleniem gdy masz kluczyk w stacyjce prezkrecony nacisnij na piloscie 2 x oprzycisk otwierania samochodu
moze pomoze