poszedł do gazu
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
Ja mam starą instalację gaźnikową założoną u Stefanowskiego do Granady. Nie narzekam ale też żadne cudo. Ponoć kiedyś u Stefanowskiego robili lepiej (tak mówił dziś gość na stacji LPG) ale może to tylko plotki. Natomiast jak ja ich pytałem rok temu o instalację z Blazerze to kręcili nosem i podawali astronomiczne kwoty. A w sumie pracują na "włoszczyźnie" Landi Renzo.wojtas0330 pisze:koledzy, co sadzicie o firmie NAGAZ STEFANOWSKI??. rozwazam czy zalozyc u nich instalacje gazowa do swojego blezera. dowiadywalem sie i zaloza bez jakichs wiekszych problemow. mial moze ktos stycznosc z ta firma??
pozdrawiam
M.
-
-
-
- jestem tu nowy...
cena takiej instalacji w firmie NAGAZ to 6,5tys tak jak w zgierzu a co do podzespolow to sie nie dopytywalem ale po swietach zakrece sie bardzie obok tego tematu i dowiem sie wszystkiego. pytajac sie u nich o zalozenie gazu do blezera sprawiali dobre wrazenie wiec mysle ze znaja sprawe 

BLAZER ZR2 4,3L VORTEC 99r
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
To i ja dołoże parę słów nt. gazu w moim Blazerz'e. Na razie sprawy praktyczne, techniczne później. Zagazowałem go jakieś 3-4 tygodnie temu (foty i szczerółydołożę wkrótce) u jednego z bardziej znanych ludzi w tej branży w Wałbrzychu. Co do funkcjonowania - brak zastrzeżeń. Nie zauważam różnicy innej niż finansowa
Zbiornik zamiast koła zapasowego 45 ltr. Ale kręcę siępo okolicy głównie, więc mi to nie przeszkadza, a wolę większą przestrzeń w bagażniku. Estetycznie pod maską. No, ok jest. To już 5 autko moje gazowane w ww. warsztacie i mogę polecić spokojnie. Nie chcę tu reklamy robić, jakby ktoś chciał, to na prv jestem.

-
- jestem tu nowy...
wlasnie odebralem swoje auto po zagazowaniu. narazie wiele nie moge napisac bo zrobilem ok 50km ale jak do tej pory wszysto gra.jedyne co mi nie odpowiada to ze butla (80L)jest w bagazniku, niestety nie bylo innego miejsa zeby ja wlozyc. myslalem zeby cos wykombinowac w miejsce zbiornika paliwa ale to moze pozniej, moze ktos mi tez cos doradzi
pod maska niema jakiegos wiekszego balaganu, wszystko jest na swoim miejscu. kosztowalo mnie to wszystko niecale 3,5tys. robilem wczesniej tam dwa auta i nie nazekalem i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie pomimo ze to nie typowe auto do zakladania instalacji gazowej.

BLAZER ZR2 4,3L VORTEC 99r