Felgi

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

Marcin1
Kontaktowanie:

Re: Felgi

Post autor: Marcin1 » wt cze 23, 2009 10:36 pm

Mam nadzieję, że to był żart. Ale w sumie jak czujesz się lepiej nadmuchany azotem to niech i tak będzie.
Blazer 4.3V6 LS 4x4

klucz13

Kontaktowanie:

Re: Felgi

Post autor: klucz13 » wt cze 23, 2009 10:49 pm

Marcin1 pisze:Mam nadzieję, że to był żart. Ale w sumie jak czujesz się lepiej nadmuchany azotem to niech i tak będzie.
Nie był , jest kupa prasy specjalistycznej o ktorej większość nie ma zielonego pojęcia a są tam ciekawe intormacje.Kto se czym nabije to mi lata i nie mam zamiaru nikogo przekonywać a napisalem tylko jako przyklad dzialania porządnej firmy oponiarskiej , gdzie coś mają chcą zaprezentować i sprzedać :)2 Chcialem zmienić rozmiar felg i opon w suburbanie i wszędzie albo mieli dwie obesrane fele i trzy opony lub odwrotnie a tam kilka opcji do wyboru i awaryjnie komp.oryginalnych 17calowych jakbym się nie zdecydował . Leje na to jakie mam ET przymierzyli popatrzyłem i zdecydowałem przez co nie musiałem zadawać kretyńskich pytań na forum i być w rozterce przypaszą czy nie a mogę se spokojnie kasztanić z poczuciem że gumiarze to co najwyżej komdomy mogą łatać jakim ktoś da i jest to wyjątkowo szmaciarska branża
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”