Spotkanie zblazerowanych
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Spotkanie zblazerowanych
Myślę, że data, godzina i miejsce OK.
Tylko jeszcze pytanie: W której części parkingu, żeby sie nie szukać? Moze wjechać na górny? Tam zazwyczaj jest sporo miejsca.
Tylko jeszcze pytanie: W której części parkingu, żeby sie nie szukać? Moze wjechać na górny? Tam zazwyczaj jest sporo miejsca.
VZ
BLAZER 4,3 99'
BLAZER 4,3 99'
Czy coś przegapiłem?
Właśnie wróciłem z wyczerpującego tournee po Ukrainie (i Krymie w szczególności), jest o czym opowiadać.
Jak tam z najbliższymi spotkaniami?
Właśnie wróciłem z wyczerpującego tournee po Ukrainie (i Krymie w szczególności), jest o czym opowiadać.
Jak tam z najbliższymi spotkaniami?
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
hejka jest dobra okazja na spotkanie
,
GAZFAN zaprasza i z tego co slyszałem zawsze jest fajna zabawa,
jako że nie wszyscy mają dostęp do wawa4x4, oto co napisał (pozwoliłem sobie "zaczerwienić" szczególnie ostatnią linię):
GAZFAN
Tytuł: BANIA u GAZFANA - Speszjal-kemping-edyszyn - 26.09 br.
PostNapisane: Pt wrz 11, 2009 9:04 am
Prze Państwa... Sprawa jest.
Chciałbym Państwa serdecznie zaprosić do udziału w BANI u GAZFANA.
Speszjal edyszyn gdyż i miejsce jest speszjal no i powiem nieskromnie że okazja też speszjal
Termin: 26.09.2009
Godzina: no tak od 19 czyli 21 znając życie
Miejsce: - FORT Beniaminów (Białobrzegi) - czyli nocleg w namiotach, okolicznych hotelach a dla chętnych może być nocleg w bunkrach (warto mieć łóżeczko a nei karimatę).
Oczywiście miejsca na rozbicie namiotów pełno a jak ktoś przytacha przyczepę kempinogową tez będzie dobrze.
Impreza pod dużym namiotem będzie, stoły, ognisko duże...
Planowana muzyka skoczna, koncert gitarowy (jak kto ma gitarę i umie jej używać).
Brama i zaproszenie dla wszystkich osób które się znają i które się nie znają a chcą się poznać z gawiedzią lub przedstawić większemu gronu.
Oczywiście impreza składkowa - każdy przynosi co chce jeść i co chce pić. Ode mnie na stole troszkę się pojawi skoro to moje urodziny

Przy ognisku porozprawiamy o tym co robimy w grudniu i w ogóle o wielu tematach.
Planowane pokazy fotek różnych więc jak ktoś ma coś co by chciał pokazać, coś opowiedzieć to zapraszam. rzutnik i mikrofon się znajdą oczywiście. Chwalcie się gdzie w wakacje byliście
I będą konkursy jak zawsze na BANIACH i może inne atrakcje

I chyab zrobimy na początku jakiś SUPER OES na terenie fortu
A jak poniesie to się jeszcze firewerki zrobi

ZAPRASZAM WSZYSTKIE OSOBY CHĘTNE - proszę się nie krępować, nawet jak jest się nowym tutaj... kiedyś i jakoś trzeba poznawać ludzi
a ten sposób jest dość łatwy i otwarty 

GAZFAN zaprasza i z tego co slyszałem zawsze jest fajna zabawa,
jako że nie wszyscy mają dostęp do wawa4x4, oto co napisał (pozwoliłem sobie "zaczerwienić" szczególnie ostatnią linię):
GAZFAN
Tytuł: BANIA u GAZFANA - Speszjal-kemping-edyszyn - 26.09 br.
PostNapisane: Pt wrz 11, 2009 9:04 am
Prze Państwa... Sprawa jest.
Chciałbym Państwa serdecznie zaprosić do udziału w BANI u GAZFANA.
Speszjal edyszyn gdyż i miejsce jest speszjal no i powiem nieskromnie że okazja też speszjal

Termin: 26.09.2009
Godzina: no tak od 19 czyli 21 znając życie

Miejsce: - FORT Beniaminów (Białobrzegi) - czyli nocleg w namiotach, okolicznych hotelach a dla chętnych może być nocleg w bunkrach (warto mieć łóżeczko a nei karimatę).
Oczywiście miejsca na rozbicie namiotów pełno a jak ktoś przytacha przyczepę kempinogową tez będzie dobrze.
Impreza pod dużym namiotem będzie, stoły, ognisko duże...
Planowana muzyka skoczna, koncert gitarowy (jak kto ma gitarę i umie jej używać).
Brama i zaproszenie dla wszystkich osób które się znają i które się nie znają a chcą się poznać z gawiedzią lub przedstawić większemu gronu.
Oczywiście impreza składkowa - każdy przynosi co chce jeść i co chce pić. Ode mnie na stole troszkę się pojawi skoro to moje urodziny

Przy ognisku porozprawiamy o tym co robimy w grudniu i w ogóle o wielu tematach.
Planowane pokazy fotek różnych więc jak ktoś ma coś co by chciał pokazać, coś opowiedzieć to zapraszam. rzutnik i mikrofon się znajdą oczywiście. Chwalcie się gdzie w wakacje byliście

I będą konkursy jak zawsze na BANIACH i może inne atrakcje

I chyab zrobimy na początku jakiś SUPER OES na terenie fortu

A jak poniesie to się jeszcze firewerki zrobi

ZAPRASZAM WSZYSTKIE OSOBY CHĘTNE - proszę się nie krępować, nawet jak jest się nowym tutaj... kiedyś i jakoś trzeba poznawać ludzi

Artur K + Blazer
Extra!
jupi
jupi
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
ja pewnie takze. Ciekawe czy teraz uda sie zebrac wiecej zblazerowanych
Artur B
No niestety Banie nie dojdzie do skutku tym razem
poniżej post GAZFANA
GAZFAN
Tytuł: Re: BANIA u GAZFANA - Speszjal-kemping-edyszyn - 26.09 br.
PostNapisane: Śr wrz 23, 2009 10:10 am
NIESTETY.
Z BARDZO WAŻNYCH POWODÓW RODZINNYCH TA EDYCJA BANI U GAZFANA MUSI ZOSTAĆ ODWOŁANA.
Przykro mi i przepraszam za zamieszanie ale niestety na prawdę ważne powody rodzinne za taką decyzją stoją.
Raz jeszcze przepraszam i mam nadzieję że znajdzie się inny termin który podam po poukładaniu wszystkiego.
Pozdrawiam
Ps. Prosba o poinformowanie wszystkich których możecie.

poniżej post GAZFANA
GAZFAN
Tytuł: Re: BANIA u GAZFANA - Speszjal-kemping-edyszyn - 26.09 br.
PostNapisane: Śr wrz 23, 2009 10:10 am
NIESTETY.
Z BARDZO WAŻNYCH POWODÓW RODZINNYCH TA EDYCJA BANI U GAZFANA MUSI ZOSTAĆ ODWOŁANA.
Przykro mi i przepraszam za zamieszanie ale niestety na prawdę ważne powody rodzinne za taką decyzją stoją.
Raz jeszcze przepraszam i mam nadzieję że znajdzie się inny termin który podam po poukładaniu wszystkiego.
Pozdrawiam
Ps. Prosba o poinformowanie wszystkich których możecie.

Artur K + Blazer
szkoda, ale mnie to pociesza, że nie mogłem: zdobywałem w tym czasie alpy!
ale już teraz twardo siedzę w PL i bankowo wybiore sie na każdy pierwszy zlot!
w jakim wątku można wstawiać foty Blazerów na ładnych tłach? (np Alp?):)
ale już teraz twardo siedzę w PL i bankowo wybiore sie na każdy pierwszy zlot!
w jakim wątku można wstawiać foty Blazerów na ładnych tłach? (np Alp?):)
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
może odgrzać temat? jakieś zimowe spotkanko?
Easy
Easy
nie ma to jak porządnie się ubłocić...
CHEVROLET BLAZER LT 4.3 1998
Jestem za.
Fajnie by bylo znalezc jakies fajne miejscie z duza iloscia sniegu i tam sobie poszalec. Pozniej pozbyc sie starych słabych komorek wg teorii stada bizonów
"Teoria stada bizonów
Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy mysliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calosci, ponieważ ogólna predkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników.
W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki.W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiajac, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie.
I dlatego własnie zawsze czujesz się madrzejszy po kilku drinkach."
Fajnie by bylo znalezc jakies fajne miejscie z duza iloscia sniegu i tam sobie poszalec. Pozniej pozbyc sie starych słabych komorek wg teorii stada bizonów
"Teoria stada bizonów
Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy mysliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calosci, ponieważ ogólna predkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników.
W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki.W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiajac, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie.
I dlatego własnie zawsze czujesz się madrzejszy po kilku drinkach."
Artur B
hehe proponuje w okolicach ostrołeki....mamy tu pola górki i takie tam..miejsce na ognicho pod domem:)) i ciepła herbatke z pradem:)
Easy
Easy
a byłyby
))
i do imprezy i do spania:)
Easy

i do imprezy i do spania:)
Easy
wiec moze uzbieramy 3-4 autka i wyruszymy w śnieżne ostępy:)) , a potem jak bizony upijemy sie przy pieczonej dziczyźnie
Ja jestem za . moja druga połowa o dziwo też;) a blazer czeka na kolegów:)
Easy
Ja jestem za . moja druga połowa o dziwo też;) a blazer czeka na kolegów:)
Easy
jak wiec bedzie koledzy ..korzystamy z tego ze zime jeszcze w pełni? czy czekamy na wiosenne roztopy?
Easy
Easy
ja też bym wszedł, może ten wekend?
powinienem mieć już sprawnego Blazera
powinienem mieć już sprawnego Blazera

Artur K + Blazer