Tahoe ok 2000r. pare pyran
Moderator: Marcin-Kraków
Tahoe ok 2000r. pare pyran
Siemka,
Naszedl mnie pomysl zeby zamienic disco 1 na tahoe.. znajde kogos w okolicy krakowa (jestem tutaj do konca roku)/gdanska u kogo moglbym zobaczyc to autko na żywo i chwile pogadac??
Potrzebuje przekonac sie ze to dobry pomysl... Lub wybic sobie to z głowy:p
Pzdr
Szaman
Naszedl mnie pomysl zeby zamienic disco 1 na tahoe.. znajde kogos w okolicy krakowa (jestem tutaj do konca roku)/gdanska u kogo moglbym zobaczyc to autko na żywo i chwile pogadac??
Potrzebuje przekonac sie ze to dobry pomysl... Lub wybic sobie to z głowy:p
Pzdr
Szaman
Re: Tahoe ok 2000r. pare pyran
Do 2000r czyli gmt 400, czy od 2000 (gmt 800)?
Bo to jednak trochę różne auta
Bo to jednak trochę różne auta

F150 302 V8
GMT400 jeździłem. W dieslu. Zniechęcił. W benzynie pewnie by się obronił. Szukałem GMT800, ale nim dojechałem obejrzeć pierwszego, kupiłem inne auto i zarzuciłem temat. Z przeprowadzonego wywiadu wychodzi, że warto kupić Z71. Rynek fantów w USA nieograniczony, u nas zerowy (szczególnie tuning), przy czym nadmierne zbrojenie tego też bez sensu. Jako SUV fajne, jako wycieczkowóz raczej takie se, do upalania zupełnie bez sensu.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Od prawie dwóch lat na daily mam gmt900 (escalade) i pojęcia nie mam na co się przesiądę jeżeli przyjdzie czas, gdy tego już nie będzie sensu reanimować.
Do gmt 400 i 800 podchodziłem kilkanaście lat, ale nigdy nie udało się trafić na jakiś rokujący egzemplarz.
Do gmt 400 i 800 podchodziłem kilkanaście lat, ale nigdy nie udało się trafić na jakiś rokujący egzemplarz.
F150 302 V8
Mam '96
Gnije ale jeździ
Wg mnie nie warto dopłacać do opcji Z71.
Jakieś osłonki pod spodem i problematyczna automatyczna blokada w tylnym moście.
Bez sensu. Równie dobrze można w teren pojechać autobusem mpk
20 l lpg spożycia, to jazda po taniości w dzisiejszych czasach.
Gnije ale jeździ

Wg mnie nie warto dopłacać do opcji Z71.
Jakieś osłonki pod spodem i problematyczna automatyczna blokada w tylnym moście.
Bez sensu. Równie dobrze można w teren pojechać autobusem mpk

20 l lpg spożycia, to jazda po taniości w dzisiejszych czasach.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Ok to chyba mialwm na mysli 800.. gdzies padla inf ze id 98-2006 ... W kazdym razie w zyciu nie mialem amerykanca... A chce cos co pokreci sie w kolo komina, pojedzie na jakas wycieczke typu balkany, ukraina ale i bedzie sluzylo jako daily... Chwilowo disco 300, 2 cale liftu winda i 100% chinska blokada tylu.. niechcialbym zeby w terenie bylo jakos duzo gorzej ale za to zeby bylo lepiej jako daily i dynamiczniej
. Tak jak mowie w zyciu nie mialem amerykanca trochę boje sie masy, gabaryt ma swoje plusy jak i minusy... A obecnie 12/100 ON (w trasie) zakladam ze jest tez drozsze, i mniej radosne niz te 20 lpg... Chetnie zobaczylbym na zywo takie autko... Filmikow off widzialem troche ale to albo sucho albo ruskie... Wiec ciezko mi sie odnieść:/

jeździłem trzema amerykańcami, teraz zawitał czwarty, bierz kupuj co ci się podoba i ciesz się prawdziwą motoryzacją
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
W terenie będzie dużo gorzej. Disco w tej konfiguracji jest już bardzo dzielne.Szaman pisze: ↑wt lis 15, 2022 7:27 pmOk to chyba mialwm na mysli 800.. gdzies padla inf ze id 98-2006 ... W kazdym razie w zyciu nie mialem amerykanca... A chce cos co pokreci sie w kolo komina, pojedzie na jakas wycieczke typu balkany, ukraina ale i bedzie sluzylo jako daily... Chwilowo disco 300, 2 cale liftu winda i 100% chinska blokada tylu.. niechcialbym zeby w terenie bylo jakos duzo gorzej ale za to zeby bylo lepiej jako daily i dynamiczniej. Tak jak mowie w zyciu nie mialem amerykanca trochę boje sie masy, gabaryt ma swoje plusy jak i minusy... A obecnie 12/100 ON (w trasie) zakladam ze jest tez drozsze, i mniej radosne niz te 20 lpg... Chetnie zobaczylbym na zywo takie autko... Filmikow off widzialem troche ale to albo sucho albo ruskie... Wiec ciezko mi sie odnieść:/
P.S. strasznie dużo Ci to pali. Miałem 300 Tdi przez 9 lat i zwykle spalał od 7.5(90kmh) do 9(110kmh) w trasie.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Żadne auto nie sponiewierało mnie tak jak disco I , uazy i uza były mniej awaryjne, były to czasy że mój był czwatą dychoteką we wrocku
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Toć przy ognisku Ci mówiłem, że pecha musiałeś mieć wyjątkowego...
Może trafiłeś na egzemplarz składany na kacu ?
Może trafiłeś na egzemplarz składany na kacu ?

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
pech nie pech ale niesmak do marki pozostał na zawsze 

jak ktoś ma pecha to i w bananie mu sie pestka trafi
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
aaaa Piorunowi dychoteka też się jebała strasznie i wyczuł w tym pieniądz, taki koleś też miał przesrane ale ją skasował. O mały włos a też otworzył bym serwis LR-a , dawno to było 

I to moj glowny dylemat ze chcialbym zach ten poziom dzielnosci terenowej... Disco kupilem za smieszne pieniadze... Dolozylem 10..przez 3 lata(w tym 100 na tyl) i tragedii z awariami niema...wg mnie wych tylko to co zmeczone wiekiem... Kurde i mam zgryz czy zostac przy tym czy kombinowac ...purti pisze: ↑śr lis 16, 2022 8:51 pmW terenie będzie dużo gorzej. Disco w tej konfiguracji jest już bardzo dzielne.Szaman pisze: ↑wt lis 15, 2022 7:27 pmOk to chyba mialwm na mysli 800.. gdzies padla inf ze id 98-2006 ... W kazdym razie w zyciu nie mialem amerykanca... A chce cos co pokreci sie w kolo komina, pojedzie na jakas wycieczke typu balkany, ukraina ale i bedzie sluzylo jako daily... Chwilowo disco 300, 2 cale liftu winda i 100% chinska blokada tylu.. niechcialbym zeby w terenie bylo jakos duzo gorzej ale za to zeby bylo lepiej jako daily i dynamiczniej. Tak jak mowie w zyciu nie mialem amerykanca trochę boje sie masy, gabaryt ma swoje plusy jak i minusy... A obecnie 12/100 ON (w trasie) zakladam ze jest tez drozsze, i mniej radosne niz te 20 lpg... Chetnie zobaczylbym na zywo takie autko... Filmikow off widzialem troche ale to albo sucho albo ruskie... Wiec ciezko mi sie odnieść:/
P.S. strasznie dużo Ci to pali. Miałem 300 Tdi przez 9 lat i zwykle spalał od 7.5(90kmh) do 9(110kmh) w trasie.
Lepszy wróg znany niż obcy 

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.