Blazer 4,3 2000-2001

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Rad-T
Kontaktowanie:

Blazer 4,3 2000-2001

Post autor: Rad-T » pn kwie 03, 2006 7:09 pm

Witam,

Jestem świeży na forum 4x4 ale widze że tu jestem w stanie znaleźć (mam nadzieje) pare odpowiedzi na pytania odnośnie blazera. Przymierzam się do kupna tego typu auta (rozważałem też rangera pick-upa -dzięki Pablo z forum). Ostatnio pare Blazerów 4.3 z 2000 roku pojawiło się w ofertach (allegro, trader, etc). Znajomi widząc do jakiego auta się przymierzam stukają się w czoło, ale oni jeżdzą Focusem albo inną Almerą :).

Auta z ofert mają (teoretycznie) koło 110.000 - 130.000 km przebiegu, czego spodziewać się po takim aucie ? Przede wszystkim jak z awaryjnością, dostępem części, wydatkami ? Jak z zagazowaniem - czy nie ma problemów przy zakładaniu a potem eksploatacji. Generalnie czy z czystym sercem jesteście w stanie powiedzieć - stary to jedyna słuszna bryka :) a wszyscy którzy mówią inaczej to ignoranci :D

Dzięki
pozdrawiam
Rad-T

Awatar użytkownika
Rad-T
Kontaktowanie:

Post autor: Rad-T » czw kwie 06, 2006 8:08 am

o rety az tak zle z blazerkami jest ? :D

boris.blank

Post autor: boris.blank » czw kwie 06, 2006 12:20 pm

Słuchaj - mam Blazera (wiekowego) i trzeba sobie odpowiedzieć na jedno podstawowe pytanie - czy chcesz nim jeździć. Blazera nie kupuje się bo wybrało się pomiedzy Olem Astrą albo Focusem. Blazera kupuje się dlatego, że chce się mieć i jeździć takim samochodem. Z amerykańską motoryzacją jest jak z żoną - bierzesz na dobre i złe. I zawsze jest tak, że po chwilach wkur..... ponownie zakochujesz się w tym aucie. Dodam jeszcze, że mój Blazer jest niezagazowany. Poczytaj poprzednie posty - Blazer jako jedyny samochód hamerykanski prowadzi się jak osobówka.

Awatar użytkownika
golony

Post autor: golony » pn kwie 10, 2006 4:44 pm

hehe dokladnie tak...
jest tu tyle postow na ten temat ze wystarczy jak troche pogmerasz i wszystkie info znajdziesz autko jest godne polecenia ale dla kogos kto to lubi i choc troche zna sie na mechanice chocby po to aby nie dac sie zrobic w balona w warsztacie.jak go kupisz i albo bedziesz mial jakiegos konkretnego na oku to daj znac kazdy na pewno chetnie pomoze i doradzi..tylko zadawaj konkretne pytania.pozdrawiam
:)2

Awatar użytkownika
Ironcruz

Post autor: Ironcruz » pt kwie 28, 2006 10:21 pm

z mojego doświadczenia mały problem jest z częsciami (czekasz i trochę kosztują) ale mój to był rocznik 94. Te w/w są nowsze więc nie powinno być z nimi problemu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”