Felgi 20"
Moderator: Marcin-Kraków
- Blade
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No i o takie coś mi chodziło
trzy silne argumenty i moje wątpliwości rozwiane nie będzie 20" zejde do 17" żeby komfortu choć odrobina została. Tylko teraz muszę pokombinować od czego przypasować
chyba że jakąś przejściówke zastosować ci odrazu za dystanse będzie służyło, Tokarza mam dobrego więc może się pobawie. A co do terenu to niestety mam tylko RWD do tego automat to za wiele zabawy nie ma próbowałem i ciężko wręcz bardzo jedno kółko straci przyczepność i lipa 

Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi... ;]
- Marek Glinka
Ale za to na taką felgę możesz spokojnie założyć oponę od Stara 266golony pisze:a przy okazji pozbawia wszystkich walorow terenowych nawet pod byle kraweznik bedziesz sie musial delikatnie wtaczac a do tego z powodu braku amortyzacji drgan przez opone szybciej zawieszenie rozwalisz ktore w blazerze i tak delikutaśne

Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

- Blade
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No przyszłościowo myśle na przetargach z armii można wyrwać nowiuśkie oponki od 266.... rocznik 70Marek Glinka pisze:Ale za to na taką felgę możesz spokojnie założyć oponę od Stara 266golony pisze:a przy okazji pozbawia wszystkich walorow terenowych nawet pod byle kraweznik bedziesz sie musial delikatnie wtaczac a do tego z powodu braku amortyzacji drgan przez opone szybciej zawieszenie rozwalisz ktore w blazerze i tak delikutaśne![]()
![]()

Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi... ;]
-
Blade zapukaj do kolegi Lamina bo on chyba ma kilka gratów do twojego S-10, które zrobiłyby z niego 4WD czytaj mosty bo reduktor się dokręca do skrzyni bez problemu. Zastanawiam się jak z przdenimi wahaczami bo SONOMA lub S-15 mają miejszy rozstaw kól stąd felgi od Sonomy na S-10 wyglądają poza obrys auta na wiele centymetrów.