Problem - przód od 1998+ do Blazera 1996 - da rade ?!

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Negra
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Problem - przód od 1998+ do Blazera 1996 - da rade ?!

Post autor: Negra » ndz lis 18, 2007 12:13 am

Witam ponownie,
chyba rzuciłem sie z motyką na słońce... i teraz mam małe obawy, że coś nie będzie pasowało...
Mój Blazer to rocznik 1996 i wygląda tak...

Obrazek

...a chce żeby wyglądał tak...

Obrazek

...więc kupiłem w US nowy zderzak góra i dół, grill, lampy wraz z kierunkami z rocznika 1998+ i teraz głupie pytanie - czy to wystarczy, żeby zmienić przód ?! czy musze jeszcze kupić wzmocnienie czołowe i inne pierdoły - pomóżcie, zanim rozłoże bestje na części pierwsze... :cry:
Mile widziane jakieś zdjęcia jak co zrobić.
Pozdrawiam, Maciek.
1979 Golf Mk I, 1980 Jetta Mk I, 1996 Blazer 4.3 V6, 1997 Nissan Almera...

boris.blank

Post autor: boris.blank » ndz lis 18, 2007 9:43 am

Całe wzmocnienie czołowe inne. Inne otwory spinek, inne przetłoczenia reflektorów. Metoda chałupnicza to wycięcie obsad świateł z rozbitka - jakieś 20x30cm i wspawanie w twoje wzmocnienie. Otwory spinek to już wtedy betka. Na Allegro w dziale części jest Blazer uderzony przodem centralnie. Kupowałem już od niego trochę gratów i myślę, że jego pas przedni nada się do twoich potrzeb..no chyba, że kupisz sobie nowy.

Awatar użytkownika
Negra
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Negra » ndz lis 18, 2007 12:55 pm

boris.blank pisze:Całe wzmocnienie czołowe inne. Inne otwory spinek, inne przetłoczenia reflektorów.
czyli powinienem kupić wzmocnienie czołowe ... ok :)
boris.blank pisze:Na Allegro w dziale części jest Blazer uderzony przodem centralnie. Kupowałem już od niego trochę gratów i myślę, że jego pas przedni nada się do twoich potrzeb..no chyba, że kupisz sobie nowy.
dzieki, juz naklepałem, moze bedzie wzmocnienie z PL, a jak sie nie uda to zamówie z ebaya...
podzro, Negra
1979 Golf Mk I, 1980 Jetta Mk I, 1996 Blazer 4.3 V6, 1997 Nissan Almera...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”