Czy ktoś ma namiary lub części do K5? Zmielił mi się tylni układ różnicowy i mam wielki kibel bo stoi mi w polu

Będę wdzięczny za pomoc.
Moderator: Marcin-Kraków
Ale co się zmieliło? Same satelity czy atak/talerz?Jerry JEEP pisze:Witam,
Czy ktoś ma namiary lub części do K5? Zmielił mi się tylni układ różnicowy i mam wielki kibel bo stoi mi w polu. (kosz pękł na pół i zmieliły się satelity) Most 10 "bolt"
Będę wdzięczny za pomoc.
Ale kolega potrzebuje tylko satelity...Lena pisze:z zasady na obwodzie koła talerzowego jest wybita liczba zębów i średnica koła np GM 7 7/8'' 41/12 więc łatwo po zdjęciu pokrywy mostu ustalić czy będzie pasować
Ale i tak dzięki że sprawdziłaś,Lena pisze:Niestety to jest Chrysler 8-1/4'' ale było blisko...
No to może ja mam źle ustawione szczęki albo regulator siły mi szwankuje bo tył to mi prawie wcale nie hamuje. Ogólnie to samochód hamuje dobrze ale robi się problem jak jest naprawdę ślisko (w zimie) - wrzucam "Drive" przód mam zablokowany a samochód jedzie mi do przodu, już raz bym tak wjechał gościowi w "D"JaberNTT pisze: Co się tyczy tarcz to nawet się nie zastanawiałem bo te co mam seryjne mega dobrze hamują.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości