ZR2 walka ze sniegiem
Moderator: Marcin-Kraków
ZR2 walka ze sniegiem
Witam,
W ostatni weekend troche pojezdziłem ZR2 po polach.
Całkiem dobrze sobie radzil
http://www.youtube.com/watch?v=_BqRd4eZhDY
W ostatni weekend troche pojezdziłem ZR2 po polach.
Całkiem dobrze sobie radzil
http://www.youtube.com/watch?v=_BqRd4eZhDY
Artur B
Re: ZR2 walka ze sniegiem
całkiem spore masz to pole
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
To nie moje .
Jakies PGR-owskie..... ale kto by mnie tam dogonił. Chyba tylko inny blazer

Artur B
Nieco kontrowersyjna wypowiedź...Arturosxp pisze:To nie moje .

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
w tytule walka ze sniegiem, a sniegu po kostki 

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
No dobra - do połowy łydki. W takim śniegu, to każde 4x4 jedzie. Spróbuj zjechać na jakąkolwiek polanę na południu kraju
Nie przejedziesz nawet pięciu metrów.

.. pewnie do połowy łydki z prędkością około 100km/h każdym pojedziesz.
Na południu także dawał sobie rade. Jeżeli wiesz gdzie jest Hala Szrenica, to wiesz jakie są tam warunki zimą - bez łańcuchów.
No ale dobra. Nie będę się ze starymi wyjadaczami 4x4 sprzeczał
.
Pozdrowienia
p.s tu też jest do połowy łydki http://www.youtube.com/watch?v=Jo2Wat2qcp0
Na południu także dawał sobie rade. Jeżeli wiesz gdzie jest Hala Szrenica, to wiesz jakie są tam warunki zimą - bez łańcuchów.
No ale dobra. Nie będę się ze starymi wyjadaczami 4x4 sprzeczał

Pozdrowienia
p.s tu też jest do połowy łydki http://www.youtube.com/watch?v=Jo2Wat2qcp0
Artur B
-
po takim sypkim śniegu to i moja bida na lichych gumach daje radę
spróbuj pojechać jak to przemoczy śnieg z deszczem [ daję max 50 m i to z rozpędu ]

spróbuj pojechać jak to przemoczy śnieg z deszczem [ daję max 50 m i to z rozpędu ]

VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
Widzę że wszyscy tu maja niesamowite maszyny.
Wiec może juz nie bedę z moja "bida" wiecej wyskakiwał z takimi postami.
Sorry chlopaki.
Wiec może juz nie bedę z moja "bida" wiecej wyskakiwał z takimi postami.
Sorry chlopaki.
Artur B
no dobra, przesadzilismy...
masz super fure, super jedzie
masz super fure, super jedzie

... nie przejmuj się kolego za bardzo
Mnie jednak zastanawia jedna rzecz ..... nie bałeś się, że przylutujesz w coś pod śniegiem?

Mnie jednak zastanawia jedna rzecz ..... nie bałeś się, że przylutujesz w coś pod śniegiem?
Life's Too Short For A Full Time Job
Zastanawia mnie po co ktoś kto nie ma żadnego interesu w tym dziale przychodzi tu i pieprzy trzy po trzy ? Zero dystansu, same spięcie w gaciach. U nas śnieg jest głębszy, bielszy no i nasze samochody jeżdżą w nim lepiej. Znając Cię Arturo wiem, iż akurat masz dystans do takich kwestii.
Gawiedź nie ma pojęcia, co to jest ZR2 i sądzą, że wyliftowana Vitara może mu dorównać.
To jest smutne, że ktoś ma kulawe życie i musi szukać ciągłej rywalizacji. Jeszcze powinni napisać, że kolory na filmie też masz do dupy. I w ogóle sam jesteś do bani.
Arturo, mam taki pomysł na temat "Filmy wszelakie z samochodami terenowymi marki GM"
I warto by było powrzucać to co się znajdzie na YT. Muszę poszperać na ZR2usa to może tam coś znajdę.
Gawiedź nie ma pojęcia, co to jest ZR2 i sądzą, że wyliftowana Vitara może mu dorównać.
To jest smutne, że ktoś ma kulawe życie i musi szukać ciągłej rywalizacji. Jeszcze powinni napisać, że kolory na filmie też masz do dupy. I w ogóle sam jesteś do bani.
Arturo, mam taki pomysł na temat "Filmy wszelakie z samochodami terenowymi marki GM"
I warto by było powrzucać to co się znajdzie na YT. Muszę poszperać na ZR2usa to może tam coś znajdę.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
daj spokój... chłopak bawi się jazdą w śniegu a tu licytacja... ten samochód jest seryjnie przygotowany lepiej niż niejedna zmota.

San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
z tym ifs'em z przodu, z resorami z tylu?
to jest super seryjne przygotowane auto? eee, nie wydaje mnie sie
to jest super seryjne przygotowane auto? eee, nie wydaje mnie sie

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Kuwa, ale te kobity od blejzerów to spięte są 
Przecież nikt tu nie mówił o jakiejś rywalizacji, czy wy macie jakiś kompleks na punkcie swojego auta?
Po prostu po tytule wątku "walka ze śniegiem" spodziewałem sie raczej filmu z drugiego linka, bo ten z pierwszego to ani walka, ani śnieg...

Przecież nikt tu nie mówił o jakiejś rywalizacji, czy wy macie jakiś kompleks na punkcie swojego auta?
Po prostu po tytule wątku "walka ze śniegiem" spodziewałem sie raczej filmu z drugiego linka, bo ten z pierwszego to ani walka, ani śnieg...
- pbyra
-
ciekaw jestem jak wielkiego fikołka robi taki Blazer przy 100 km/h uderzając w coś co jest pod śniegiem ukryte.........
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ
gg: 4793104
gg: 4793104
Przecież śnieg był po "kostki" wiec byłoby widać czy cos jest niepokojącego 
Ja sie tak łatwo nie obrażam
AB

Ja sie tak łatwo nie obrażam

AB
Artur B
My mamy kompleks??????. Przecież nie pisałem na innym formum niż ChevyMisiek Bielsko pisze:Kuwa, ale te kobity od blejzerów to spięte są
Jeżeli chodzi o to pole i walkę to gwarantuje Ci ze żadnym Audi, Volvo..... itp nie dałbys rady tam pojechac. Bez urazy dla posiadaczy.
A moj samochod to fabryka - SUW. Nic tuningowanego, opony 50/50.
Inny razem użyje innych słow i zobaczymy co wtedy napiszecie

Pozdrowianie dla posiadaczy Wszystkich 4x4. Bo wiem ze nie tylko użytkownicy Cheviego tu zagladaja.
Artur B
DziękiLena pisze:Zastanawia mnie po co ktoś kto nie ma żadnego interesu w tym dziale przychodzi tu i pieprzy trzy po trzy ? Zero dystansu, same spięcie w gaciach. U nas śnieg jest głębszy, bielszy no i nasze samochody jeżdżą w nim lepiej. Znając Cię Arturo wiem, iż akurat masz dystans do takich kwestii.
Artur B
Rozumiem ze jesteś posiadaczem i będziesz zadowolony 

Ostatnio zmieniony czw lut 26, 2009 5:03 pm przez Arturosxp, łącznie zmieniany 1 raz.
Artur B
a co to jest Volvo C303 to se wyguglajArturosxp pisze:...Jeżeli chodzi o to pole i walkę to gwarantuje Ci ze żadnym Audi, Volvo...