Witajcie. Szukałem, szukałem i nic nie ma o poduszkach pod silnikiem.
A silnik mój się troche przechyla przy dodawaniu gazu i dygoce, a nie powinien.
Proszę więc, napiszcie, co wiecie o poduszkach. Jak wyglądają te poduszki i jak się je wstawia (mam nadzieję, że wystarczy tylko lekko unieść silnik?). Lena, na pewno zaraz coś wyczarujesz.
Poduszki pod silnikiem
Moderator: Marcin-Kraków
Poduszki pod silnikiem
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Re: Poduszki pod silnikiem
ja tam się nie znam ale do dokręcenia jednej poduszki potrzeba trzech rąk
a najlepsza byłaby ręka dziecka długości 1m i mająca dwa stawy więcej i palce długości 20cm.

San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
Hahah! dobra jesteś. Nie no, znasz się, widzę. Skonstruuję takiego robota, coś tam się probowało w dzieciństwie. Mam sporo elektrycznych silniczków 
To może wiesz jeszcze, gdzie taką poduszkę kupić lub jak zrobić? Jakiś rysunek, wymiary? Ile ich jest? (chyba powinny aż ze 3?)

To może wiesz jeszcze, gdzie taką poduszkę kupić lub jak zrobić? Jakiś rysunek, wymiary? Ile ich jest? (chyba powinny aż ze 3?)
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
powinny być aż dwie i Golony zna metę na takie po taniości bo kupował. zapytaj go na PM
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
hahah poczekaj az zbadam ich przydatnosc (trwalosc) bo szkoda by sie napierdzielic zeby sie mialy za chwile urwac
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
2 poduszki Anchora (bardzo przyzwoite) z RockAuto z przesyłką to 63USD. Jak trafisz na upierdliwego celnika to zapłacisz cło i VAT czyli 25,5%. Zatem za mniej więcej 250zł (w najgorszym wypadku) masz poduchy. Ewentualnie będziesz musiał napisać oświadczenie dla urzędu celnego, że to dla ciebie prywatnie i tyle. Nie będąc firmą nie podlegasz skomplikowanej odprawie SAD.
Pozdrawiam, Marcin
Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4