Witam
Czy ktos się orientuje gdzie w polsce można to wyłączyc.
Zmieniłem amortyzatory na inne nie OEMowe bez czujników elektrycznych (czy jak to tam sie nazywa) i na wyświetlaczu pojawił sie napis AUTORIDE SERVISE, na forach w USA wyczytałem że da się to wyłączyć tylko trzeba miec jakiś tam program i tu się pojawia problem. A może ktoś zna jakis inny sposób na zlikwidowanie tego błędu.
Marcin D.
Chevy Tahoe LT 2000r.
Hevy Tahoe autoride service
Moderator: Marcin-Kraków
Hevy Tahoe autoride service
Pozdrawiam
Marcin Dyka
Chevy Tahoe 5" lift 5.3l
Nissan Patrol 2" lift padł był
Marcin Dyka
Chevy Tahoe 5" lift 5.3l
Re: Hevy Tahoe autoride service
Czujniki w amortyzatorach? W dziwnym kierunku zmierza motoryzacja....
;/
;/
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
ano w takim zeby nas uzaleznic od autoryzowanego serwisu na szczescie dzieki kilku zapalencom i hobbistom jest szansa ze sie to nie uda
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
No właśnie problem jest taki że oni w serwisie (autoryzowanym
) to nie wiedzieli nawet dokładniej o czym mowa a jak zobaczyli samochód to zapytali cio to to jest. A ja stwierdziłem że chyba przykleję sobie ładną naklejkę na miejscu wyświetlacza i pojade dalej 

Pozdrawiam
Marcin Dyka
Chevy Tahoe 5" lift 5.3l
Marcin Dyka
Chevy Tahoe 5" lift 5.3l
zrob jak ja poczekaj az ci sie zarowka przepali hahahah... mnie kiedys przerazili spece w serwisie chryslera na zoliborzu jakies nieporozumienie...potrafia jedynie wymienic olej i to nie do konca bo plyn we wspomaganiu sie zwazyl i wziac za to kupe kasy.jesli chodzi o naprawe to rozkladaja bezradnie rece ale tam na tej Oczapowskiego to jakies zaglebie najgorszych warsztatow
uzupelnij profil bedzie wiadomo skad jestes latwiej ci bedzie doradzic.

chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
Dupa tam mi we wrocku tylko skasowali kontrolkę oleju a powiedzieli że zmieniony olej i filtr ale za dwa dni się wydało

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii