chevrolet C3500 podstawowe parametry
Moderator: Marcin-Kraków
chevrolet C3500 podstawowe parametry
witam właśnie zanabyłem takiego chevy z 6,5TD , interesyją mnie podstawowe dane takiego auta czyli moc , moment , osiagi , skrzynia automat 3 biegowy tylko nie wiem jaka , jakie przełozenia w tylnym moście , ogólnie jak najwiecej informacji .Z góry dzięki .
Re: chevrolet C3500 podstawowe parametry
google wyłączyli??
jak bym miał czaaaas to bym googlał , po kiego grzyba piszesz jak nie masz nic do powiedzenia , pogooooooooglaj i napisz to jest sztuka .
anatol pisze:jak bym miał czaaaas to bym googlał , po kiego grzyba piszesz jak nie masz nic do powiedzenia , pogooooooooglaj i napisz to jest sztuka .
Na googla nie Masz czasu a na forum tak?

Lepiej pózno niz wcale
przeciętnie piszę jednego posta na tydzień
, forum w założeniu powinno pomagać , poza tym google mają dla mnie jedno ograniczenie jezyk niebardzo polski ani rosyjski ani też niemiecki który znam pobieżnie .

A nie prościej napisać - "chciałem się pochwalić nowym zakupem" Tak przecież duuużo prościej i koledzy zrozumią ...
nic nie mam,nic nie posiadam... jestem szczęśliwy 

daleki jestem od chwalenia się kolego , auto kupiłem na przekładke silnika do patrola wzorem igora , nie mam pojecia natomiast jakie ma przełozenia w mostach chewrolet i nie wiem jakie mosty założyc , jak bym sie chciał pochwalic to wypisałbym cały złom jaki posiadam w podpisie jak co niektórzy .