Rav
Moderator: Marcin-Kraków
jak będzie wystawać trochę to chyba nie jest wielki problem. ewentualnie możesz kupić taki gumowe ranty poszerzające błotniki. widziałem na alledrogo :]steff3 pisze:Arturo, to jak założyleś te felgi od Astro?
Ja już ponad pół roku rozglądam się za felgami. Teoretycznie są dostępne felgi Goss ( mają rozstaw śrub 5x120.65 ), ale jak mi posprawdzali, to inna znowu jest otwór centrujący...
Tu jest duży wybór felg:
http://www.americanwheel.de/index.php?m ... chkreis=36
Natomiast po zweryfikowaniu ET wybór jest bardzo mały. Są np. American Racin Outlaw II. Dla Blazera 4WD są niby felgi z ET +50 ( czyli to samo co felgi seryjne ). Drugi rozmiar to ET -6, podczas gdy na innej stronie podają +6. -6 to już będą wystawać raczej na pewno poza obrys z przodu. Gdyby było +6 to jeszcze możan by zaakceptować. Ale ryzykować kilkaset eur, żeby nie pasowały...
Fajne są Eagle Alloys serie 058, 101 i 102. Ale czy jest gwarancja, że będą pasowały? W Polsce mógłbym przymierzyc, kupując ze sklepu internetowego z Niemiec już nie.
arthurr pisze:nie wiem czy w aucie z 2002 jest tak samo ale u mnie (1998 rok 5d) różnica rozstawu kół z przodu i z tyłu to aż 7 cm na fabrycznych kołach. Ja założyłem dystanse po 30 mm na stronę z tyłu i dopiero jest w miarę równo - wcześniej tył wygladał... komicznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość