WIDZIELIŚCIE TEGO BLAZERA?
Moderator: Marcin-Kraków
WIDZIELIŚCIE TEGO BLAZERA?
http://otomoto.pl/chevrolet-blazer-C18350455.html
Super podoba mi się to autko i śmieszna pieniądze. Dzwoniłem do sprzedającego. Umówił się na poniedziałek z kupcem z Krakowa. Podobno w nim nie ma iskry. Czy jednak to jest prawdziwy powód? Jak auta nie można odpalić to może być wiele rzeczy uszkodzonych.
Super podoba mi się to autko i śmieszna pieniądze. Dzwoniłem do sprzedającego. Umówił się na poniedziałek z kupcem z Krakowa. Podobno w nim nie ma iskry. Czy jednak to jest prawdziwy powód? Jak auta nie można odpalić to może być wiele rzeczy uszkodzonych.
Re: WIDZIELIŚCIE TEGO BLAZERA?
Pieniadze faktycznie warte tego, żeby się pobawić i nawet zainwestować w jakieś 'bajery' 
Nawet, jak to coś poważniejszego, to i tak warto. Byle nie cały nowy silnik, albo jeszcze coś więcej...
Ale ja bym już rocznika '95 nie kupował, za dużo było z tym zabawy (jak juz zaczęlo się sypać). Od '98 są już trochę lepiej wyposażone.

Nawet, jak to coś poważniejszego, to i tak warto. Byle nie cały nowy silnik, albo jeszcze coś więcej...
Ale ja bym już rocznika '95 nie kupował, za dużo było z tym zabawy (jak juz zaczęlo się sypać). Od '98 są już trochę lepiej wyposażone.
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Ja mam czarnego z 98r to by mi nawet wszystkie elementy pasowały bez malowania w razie "W". Nie mam garażu aby się pobawić w takie rzeczy, bo bym kupił takiego i sobie grzebał.
Pewnie kupiec się zlisił,bo do dziś nie wycofany,mam ochotę podjechać go zobaczyć,ale jakoś mi nie po drodze.Tak z ciekawości,bo dla mnie za stary i ja za stary,już nie chce mi się grzebać przy autkach jak kiedyś 

GMC Safari 1997 4,3 vortec
Nie chciał sprzedać za pierwszym razem to już nie dzwonię. Poza tym jak pomyślałem, że mam gnać z lawetą 600km w jedną stronę i potem z autem drugie 600 to sobie podziękowałem hehe.
Ja mam blisko,tylko chwilowo jeżdżę w drugą stronę.Późno wracam,a co to za oglądanie po nocy?
GMC Safari 1997 4,3 vortec
No tak. Na czarnym lakierze widać dobrze wszystko w dzień. Nie licząc reszty. Poza tym skoro to auto nie odpala to może być wszystko zepsute: napędy, silnik, skrzynia, mosty.
A co napędy, skrzynia i mosty mają do odpalania?
Fakt,że mogą być uszkodzone (choć nie muszą), ale odpalanie???
Fakt,że mogą być uszkodzone (choć nie muszą), ale odpalanie???
VZ
BLAZER 4,3 99'
BLAZER 4,3 99'
Jak się nie przejedziesz to jak sprawdzisz? Może być wszystko rozwalone przecież.
za 3 klocki to musi być cudo

zadzwońcie najpierw czy to prawda i czy aktualne

zadzwońcie najpierw czy to prawda i czy aktualne
Jak ktoś chce tanio blazerka to mojego moge sprzedać
dostałem w tylne lewe drzwi od cinquecento
Pozatym wszystko ok, 96r 4.3 sekwencja gaz czerwony z czarnymi skórami, za 4-5k zł pewnie oddam... czekam na wycenę od ubezpieczalni

Pozatym wszystko ok, 96r 4.3 sekwencja gaz czerwony z czarnymi skórami, za 4-5k zł pewnie oddam... czekam na wycenę od ubezpieczalni

Chevy Blazer 96`
We mnie nikt nie chce wjechać jakoś hehe. Za Blazera to pewnie majątek dostaniesz bo części drogie. Chyba, że cwaniaki stwierdzą, szkodę całkowitą. Masz jakieś fotki? Sam jestem ciekawy na ile go wycenią.
Tylne lewe drzwi najbardziej dostaly:

Lekko zahaczył o przednie:

Tylny prawy zderzak (odbiło mnie w stojące auto po drugiej stronie)
Tu to lekko draśnięty prawy tył

Wycene dzisiaj dostałem, powiem tak - lepiej niech w was przycelują
Jest to EU wersja, w Polsce od 2005 roku i od tamtej pory w rękach mojego znajomego który zrobił nim jakieś 30.000km, ja pojezdzilem 2 dni i dostałem
Oddam go za 4 tys zł.

Lekko zahaczył o przednie:

Tylny prawy zderzak (odbiło mnie w stojące auto po drugiej stronie)

Tu to lekko draśnięty prawy tył

Wycene dzisiaj dostałem, powiem tak - lepiej niech w was przycelują

Jest to EU wersja, w Polsce od 2005 roku i od tamtej pory w rękach mojego znajomego który zrobił nim jakieś 30.000km, ja pojezdzilem 2 dni i dostałem

Oddam go za 4 tys zł.
Chevy Blazer 96`
pochwal się ile dostałeś w wycenie, bom ciekaw 

Dodam że cienias ktory we mnie uderzyl z lewej strony kasacja, a to co ja strąciłem po prawej cale drzwi i tylny blotnik out
Szkoda całkowita

Szkoda całkowita

Chevy Blazer 96`
Kurde, to ja kiedyś swojego sam lepiej załatwiłem!
Blacharz kosztował mnie jedynie 800 pln - ale znajomy...
Blacharz kosztował mnie jedynie 800 pln - ale znajomy...
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Masz może więcej zdjęć? Jak Ci się sprawował na gazie?
Będą po świętach, teraz nie mam za bardzo czasu...
U mnie to wiesz... mam go 2 tyg przy czym 2 dni jezdzilem praktycznie
Poprzedni wlasciciel nie narzekał, ja o nim tez nic złego nie moge powiedziec, normalnie jak sie nagrzeje przełącza i śmiga... 20-22l gazu na 100 i butla pod autem czyli cały bagażnik normalny!
U mnie to wiesz... mam go 2 tyg przy czym 2 dni jezdzilem praktycznie

Chevy Blazer 96`
20-22L po mieście czy na trasie? Mój pali 16-17L na trasie, a po mieście 27L.
No po mieście, trasy nim nie robiłem...
Mam zbiornik 48l, zalałem go do pełna i zrobiłem na nim jakieś 220km.
Z tym ze to raczej taka spokojna jazda miejska, 27l jest do zrobienia a i 35l pewnie tez jakbym chciał
Mam zbiornik 48l, zalałem go do pełna i zrobiłem na nim jakieś 220km.
Z tym ze to raczej taka spokojna jazda miejska, 27l jest do zrobienia a i 35l pewnie tez jakbym chciał

Chevy Blazer 96`
Tak te auta potrafią dużo wypić paliwa. Szczególnie podczas szaleństw w zimę. Mój rekord 45L. Z jakiego rejonu Polski jesteś?
Jak bym nie miał swojego to bym przejechał te pół Polski ale jak pomyślę, że znów ubezpieczenie by było 1200zł to się odechciewa.
Zawsze można na raty 
Po swietach auto trafia na allegro i na pewno troche drozej.
Taniej jak 4 tys go nie oddam, będzie sobie stał

Po swietach auto trafia na allegro i na pewno troche drozej.
Taniej jak 4 tys go nie oddam, będzie sobie stał

Chevy Blazer 96`
No i masz rację. 4tys to dobra cena. Tym bardziej jak można nim normalnie jeździć.