Witam. Mam wielki problem z dobraniem czarnego lakieru. Chciałem lusterka pomalować na czarno i już dwa razy malowałem ale okazało się, że źle jest dobrany lakier. Wychodzi szary zamiast czarny. Blazer ma tak głęboką czerń, że nie można tego dobrać. Lakier nie istnieje w bazie danych. Nikt nie potrafi go dobrać. Nie wiadomo czy to akryl, metalik czy perła (prawdopodobnie perła). Czy ktoś zna może numer tego lakieru albo miejsce gdzie go znaleźć? Chyba będę musiał z USA sprowadzić ale nie wiem nawet jakie ma oznaczenie.
Jak by ktoś znał swój numer lakieru to proszę o odpisanie. Kolor obojętny. Znalazłem stronę z numerami lakierów i chcę zweryfikować.
DOBÓR CZARNEGO LAKIERU-POMOCY!
Moderator: Marcin-Kraków
Re: DOBÓR CZARNEGO LAKIERU-POMOCY!
Każdy porządna mieszalnia bez problemu dobierze albo se dupnij na czerwono dla kontrastu

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
http://www.compnine.com/vid.php
Sprawdź sobie jaki masz - ja mam metalik.
Blazer 99'
flomaker pisze:http://www.compnine.com/vid.php
Dzięki wielkie fajna stronka. Ciężko to rozszyfrować. Na razie z tego co widzę, to wszystko się zgadza z numerem VIN tylko nie wiem w dalszym ciągu jaki to lakier i jaki ma numer. Tylko coś takiego tam było 41U EXTERIOR COLOR,PRIMARY (41U)
EXTERIOR COLOR,PRIMARY,BLACK (41U)
Z tego co widzę, to bardzo popularny lakier. Malują tym corvette, camaro, suburbany, tahoe, ale również inne marki, np. ISUZU. Dziwne trochę, że nie można go dostać w Polsce.
Porąbało was już naprawdę!
Hehehehehe......
:>
Hehehehehe......
:>
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -