Chevy Tahoe 5,7 końcówka lat 90-tych
Moderator: Marcin-Kraków
Chevy Tahoe 5,7 końcówka lat 90-tych

L E D for off-road
Technika idzie do przodu...
Re: Chevy Tahoe 5,7 końcówka lat 90-tych
tak bo tak
tylko, zeby rozpaprany nie był. Ma być oryginalny, ładny i sprawny. Kupisz, zmienisz amortyzatory na europejskie, opony na at, ogarniesz mechanikę tanimi częściami z ebaya i będziesz sie cieszył dużym, wygodnym i zupełnie nieprzydatnym wozem
na wycieczki asfaltowe z rodziną - nie ma lepszych aut
tylko, zeby rozpaprany nie był. Ma być oryginalny, ładny i sprawny. Kupisz, zmienisz amortyzatory na europejskie, opony na at, ogarniesz mechanikę tanimi częściami z ebaya i będziesz sie cieszył dużym, wygodnym i zupełnie nieprzydatnym wozem
na wycieczki asfaltowe z rodziną - nie ma lepszych aut
Brać, bo FBI takimi na filmach klasy B jeździ i zawsze zwycięża złych terrorystów co chcą zabić prezydenta
A na poważnie to brać taki z reduktorem z wajchą w podłodze (do 96r) - mniej rzeczy do popsucia. Chyba że koniecznie chcesz mieć fulltime 4x4.
A jak całkiem na asfalt, to były takie 4x2.

A na poważnie to brać taki z reduktorem z wajchą w podłodze (do 96r) - mniej rzeczy do popsucia. Chyba że koniecznie chcesz mieć fulltime 4x4.
A jak całkiem na asfalt, to były takie 4x2.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Właśnie o to popsucie mi chodzi.
Planowane użycie szosa (prędkości "przepisowe" zupełnie mi wystarczają), polne drogi, wożenie quada albo rowerów.
Okazyjne walcowanie ścinających golfów i passatów zderzakiem z szyny kolejowej
Planowane użycie szosa (prędkości "przepisowe" zupełnie mi wystarczają), polne drogi, wożenie quada albo rowerów.

L E D for off-road
Stary Tahoe ma licznik kończący się na 160km/h. W końcu to ciężarówka i do ścigania nie służy.Liroz pisze:Właśnie o to popsucie mi chodzi.
Prędkość podróżna 120km/h a na obrotomierzu tylko nieco ponad 2tys obrotów

Zasnąć można w takich warunkach

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.