skradziomo mercedesa 230 G "wisienke"
skradziomo mercedesa 230 G "wisienke"
Niestety w dniu 14.11.2004r o godzionie 19 w Gdyni skradziono wiśniowego Mercedesa 230G rocznik 81.
Mosty nie miały blokad, skszynia 4 biegowa, silnik 2,3 benzyna .
Jagby kto coś usłyszał ......... dajcie znać.
Mosty nie miały blokad, skszynia 4 biegowa, silnik 2,3 benzyna .
Jagby kto coś usłyszał ......... dajcie znać.
"MARIAN" 230G
Zamieść info na: http://www.rajdy4x4.pl/skradziono/
...oraz w dziale "UWAGA! Skradziono!"
Powodzenia w poszukiwaniach...
...oraz w dziale "UWAGA! Skradziono!"
Powodzenia w poszukiwaniach...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Wisienka
Mirek,
Cały Mercedes-Off Road Club trzyma kciuki za Wisienkę! Gdyby cokolwiek się się znalazło to daj natychmiast znać.
Auto po prostu za dobrze wyglądało i zabytkowe tablice nie zwiodły złodziei, a może nawet pomogły zwrócić ową uwagę...
Wiem, że Cię to nie pocieszy, ale jak ja parę lat temu polakierowałem mojego "Szafirka", to w ciągu godziny od wyjazdu od lakiernika już miałem gości w aucie. Na szczęście ich zobacyłem i "wyszli" przy mnie z auta odgrażając się, że jak..., to...
Naprawa zniszczeń (zamki, stacyjka i plastiki pod kierownicą) kosztowała ponad 3 tys. zł, a dodatkowo musiałem zainwestować w alarmy, immobilizery, parkingi strzeżone i takie różne...
Trzymaj się!
Cały Mercedes-Off Road Club trzyma kciuki za Wisienkę! Gdyby cokolwiek się się znalazło to daj natychmiast znać.
Auto po prostu za dobrze wyglądało i zabytkowe tablice nie zwiodły złodziei, a może nawet pomogły zwrócić ową uwagę...
Wiem, że Cię to nie pocieszy, ale jak ja parę lat temu polakierowałem mojego "Szafirka", to w ciągu godziny od wyjazdu od lakiernika już miałem gości w aucie. Na szczęście ich zobacyłem i "wyszli" przy mnie z auta odgrażając się, że jak..., to...
Naprawa zniszczeń (zamki, stacyjka i plastiki pod kierownicą) kosztowała ponad 3 tys. zł, a dodatkowo musiałem zainwestować w alarmy, immobilizery, parkingi strzeżone i takie różne...
Trzymaj się!
Mirku, też mi cholernie przykro. Wisienka była (jest) super. Powodzenia w poszukiwaniach. Ja tam myslę, że znajdziesz ją. Chyba że pojechała na wycieczkę na wschód... Ale mozenie bedzie tak żle.
Jesli chodzi o stronę M-ORC, to wyślij na priv. arka.d. wszelkie namiary i on Ci da dostęp do strony.
Jeszcze raz powodzenia.
Wisienko wróć!!!
Jesli chodzi o stronę M-ORC, to wyślij na priv. arka.d. wszelkie namiary i on Ci da dostęp do strony.
Jeszcze raz powodzenia.
Wisienko wróć!!!
MB G350TD
-
-
- paranoic_killer