Włamanie do warsztatu KATOWICE !!!
Włamanie do warsztatu KATOWICE !!!
dzis w nocy włamano się do naszego warsztatu przy ul. konduktorskiej, skradziono koła sztuk 4 felgi trójkąty czarne rozstaw samurai z oponami FEDIMA 235/85/16 kopia SIMEX,wszystko nówka sztuka, wiec jak ktoś będzie miał okazje kupić w atrakcyjnej cenie to prosze o włączenie czujności. Aaa zaginęły również stare obtarte fotele BIMARCO oraz progi i pedalski grill do DISCOVERY
Ze smutnych informacji to taka, że zwinął to ktoś z naszego środowiska, dodam ,że jakieś 2 tygodnie temu próbowano nam zwinąć starą TOYOTĘ LJ73 z placu.
Ze smutnych informacji to taka, że zwinął to ktoś z naszego środowiska, dodam ,że jakieś 2 tygodnie temu próbowano nam zwinąć starą TOYOTĘ LJ73 z placu.
Ostatnio zmieniony pt maja 07, 2010 10:09 pm przez olaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Włamanie do warsztatu KATOWICE !!!

musielibyście chyba jakiegoś psa zainstalować
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
"...zaginoly...trujkonty...zwinol"
chopie, mi by bylo wstyd

chopie, mi by bylo wstyd

Mistrzow uprasza sie o spokoj
Czyli, że co? Ktoś przychodzi, zagaduje, czai co jest do zajumania a potem włam?
Porażka...
Montuj szybko jakiś alarm.
Porażka...

Montuj szybko jakiś alarm.
Uaz and GR Y61
specjalnie dla Ciebie usunąłem wszystkie bonusy ortograficzne i fakt, jest mi z tym źle, zwłaszcza, gdy piszę słowo "Kocham" przez "H". Uważam jednak, że sprawa pisowni nie stanowi w tym momencie meritum sprawy i schodzi na plan dalszy.tybero pisze:"...zaginoly...trujkonty...zwinol"![]()
chopie, mi by bylo wstyd
Ewentualnego "szczęśliwego" nabywcę w/w artukułów, który pojawił się na konduktorskiej między godziną 1.39 a 1.59 a.m. dużym samochodem na oponach BFGoodrich AT uprasza się o ich zwrot na adres: konduktorska 22.
Z wyrazami szacunku
OSP4x4.pl
Słuchaj jeżeli wiesz kto to zrobił to ja bym sie nie cackał ...
Takie rzeczy trzeba tępić, bo inaczej to kolega koledze będzie kradł
Takie rzeczy trzeba tępić, bo inaczej to kolega koledze będzie kradł

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

Dokładnie, zero "szans" takim typkom. Policja jak najszybciej i do samego końca. 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Kolega pisał pod wpływem emocj,i więc nie dziwię siętybero pisze:"...zaginoly...trujkonty...zwinol"![]()
chopie, mi by bylo wstyd
A takich typów co kradną, od razu łapy poucinać ,
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl
http://www.forum-gaz-uaz.pl
Wałek pisze: A takich typów co kradną, od razu łapy poucinać ,
oj tak, juz niedługo

lepiej wywal ostatni post bo jak się typkowi coś stanie to jeszcze kłopotów się nabawisz