skradziono troopera
skradziono troopera
dziś rano w Tarnobrzegu skradziono koledze isuzu trooper , kolor czerwony , z 90/91 r
złodziej nawiał w kierunku na Sandomierz , ale to nic nie oznacza .
autko ma fajne fele i prawie nowe gumy bfg mt k2 , benzynka .
kumpel jeszcze jest na komendzie , jak tylko będzie miał czas to sam dopisze resztę .
kumpel jeszcze jest na komendzie , jak tylko będzie miał czas to sam dopisze resztę .
Re: skradziono troopera
Wrzuć do działu skradziono auto.gatto pisze:dziś rano w Tarnobrzegu skradziono koledze isuzu trooper , kolor czerwony , z 90/91 r
Nissan Patrol
jak tylko kolega wróci z komendy to wrzuci temat w odpowiednim dziale , ja tylko tyle mogę , zaraz ładuję doopsko w samochód i jadę popytać . szkoda że tak późno dał znać .
a tutaj jest lepsza frekwencja ,dzięki kasztanom .
a tutaj jest lepsza frekwencja ,dzięki kasztanom .
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Jakby co, to nr rejestracyjny RT 17603.
Admin przenieś plis ten wątek do działu skradziono. Mateusz (właściciel skradzionego auta) na razie nie ma możliwości skorzystania z netu.
Admin przenieś plis ten wątek do działu skradziono. Mateusz (właściciel skradzionego auta) na razie nie ma możliwości skorzystania z netu.
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
ISUZU TROOPER
Dzisiaj o 3:20 skradziono z mojego podwórka isuzu troopera 2,6 po kapitalnym remoncie auto w kolorze czerwonym o pięknym lakierze . Na aucie były koła 33/12,5/15 bfg km w stanie dobrym 15-14 mm orurowanie przednie seryjne w kolorze srebrnym felgi także w kolorze srebrnym auto na drzwiach kierowcy miało naklejkę baja carpathia oraz takie same małe na szybie tylnej oraz bocznej . po pościgu za złodziejem wnioskuje że znajduje sie w okolicy sobowa lub okolic woj podkarpackie powiat tarnobrzeski . Rama w aucie była piskowana oraz zakonserwowana pomalowana na kolor jasno szary tak samo jak osłona baku tylny most w środku auta w podsufitce obok lusterka była dziura już taki kupiłem . Przednia szyba była pęknięta po całej szerokości w środku szara tapicerka w aucie brakowało listew plastikowych na tylnych błotnikach były tam poprawki blacharskie tak podobnie jak i na tylnych słupkach pomalowane podkładem w kolorze czerwonym na tylnej klapie był zapas nówka sztuka felga 10x15 białą z paseczkami na brzegach w stanie idealnym na feldze opona cooper discoverer stt 31/10,5/15 z cyckami i resztką naklejki ( stary typ bieżnika podobna do km) jeśli ktos spotka sie z ofertą kupna takowego auta lub powiedzmy samych opon proszę sie ugadać na odbiór osobisty i zgłosić telefonicznie a ja już się zatroszczę o odbiór osobisty namiary na mnie to pw na forum lub 506597011 za wszelkie informacje z góry dziękuję ..... Zapomniałem auto miało lift budy 1 cal z przodu widać żółte podkładki pod poduszki
troperki to tylko na czesci zazwyczaj ida
szczególnie po remoncie

- scyzoryk73
a gdzie robiłeś remont i kto o tym wiedział

zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
Robiłem go sam a wiedzieli ludzie z środowiska czyli znajomi od wypadów robotnicy od ocieplenia domu i włąśnie nad nimi się zastanawiam części do troopera jeśli wypłyną to ten ktoś jest w dupie a tak btw za info o miejscu pobytu auta płącę 1000 zł
Auto wczoraj pojawiło się na głównej drodze od sandomierza na opatów droga numer 79 . Kolega jadący z opatowa mijał się z moim autem jadącym w stronę przeciwną zawrócił za nim i dzwoni do mnie żeby dopytać jaki miałem zapas na klapie okazało sie że to ten samochód nawet numer rejestracyjny sie zgadzał zawiadomiliśmy policję . po jakichś 5 km jazdy za autem auto skręca do miejscowości węgrce panieńskie można zobaczyc na google maps tam po przejechaniu asfaltem około 1,5km domyśla sie że jest śledzony skręca między sady kolega jechał rav 4 2007 rok wiec pojechał za nim w sadach błoto wiec nie miał zbyt wielkich szans ale jechał za nim po śladach okazuje sie że auto zrobiło rundkę wokół sadu i wródziło na drogę asfaltową i oddaliło sie w nieznanym kierunku podobno widziano go pod remizą ale tam ślad sie urywa podobno 3 radiowozy go szukały po okolicy sle ja sie tam kręciłem dość długo i widziałem tylko na rozstaju dróg w kierunku opatowa koczowałęm do prawie 4 rano dałem znać na cb ale nikt nic nie widział tak chyba kończy się żywot troopera jest juz za daleko a policja ma tą sprawę za daleko w dupie dziś jeszcze znajomi mająsie tam pokręcić po okolicy .
eh było blisko, kolega z ravki jak już za nim jechał a on się skapował to mógł dać cynk na CB może ktoś by pomógł jakoś drogę zastawić czy coś no ale nie znam terenu wiec nie wiem jak to wyglądało. współczuje
terrano II 2.7 TD 94"
- bilans
- Kontaktowanie:
szukaj dziupli w okolicy ...
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Ja pierdziele, co za dziadostwo ta policja...
Nie trać nadziei Mateusz. To musiał być ktoś miejscowy, znający okolice. Auto jest tam gdzieś zadekowane i może w końcu koleś się wystraszy i go porzuci.

Nie trać nadziei Mateusz. To musiał być ktoś miejscowy, znający okolice. Auto jest tam gdzieś zadekowane i może w końcu koleś się wystraszy i go porzuci.
Auto złapała policja jakieś 30 minut temu w jakim jest stanie nie wiem jak będę mieć informację dam znać . Z góry dziękuję wszystkim za pomoc
nie ma za co
a co nie którzy będą musieli przeprosić naszą kochaną władzę
spisali się jak nigdy , bravo 

Może czytają forum? 

Ok oglądałem auto wygląda ok parę wgniotek przedni zderzak pogięty od taranowania auta policyjnego i jakichś tam płotów kolesia wyciągneli z auta siłą wybijając boczne szyby ale ciul z szybami . Facet posiedzi sobie trochę bo w aucie znaleziono broń ja się tam nie znam wiec nie wiem co to jakieś dziwne narzędzia no i moją linę kinetyka
także kolejne 200 zł do przodu koła są te co były wiecej nie mogłem ocenić bo nie mogłem dotykać auta do wyjaśnienia sprawy WAŻNE ŻE JEST
Tak tak ja przepraszam choćby dlatego że koleś przyjechał ze szwami na głowie 

- decc
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!

- decc
To ja to odszczekuje i przepraszam panów policjantów...decc pisze:Ja pierdziele, co za dziadostwo ta policja...![]()

heh rzadko się zdarzają takie zakończenia, najważniejsze nie poddawać się po 24 godz.
Gratulacje 

terrano II 2.7 TD 94"
Teraz trafi na parking policyjny i rozkradną wszystko, co można odkręcić 

GR long 
Urzędy w Polsce to wielki ciężar, dlatego kładzie się go na barki osłów

Urzędy w Polsce to wielki ciężar, dlatego kładzie się go na barki osłów

trochę więcej optymizmuRX01 pisze:Teraz trafi na parking policyjny i rozkradną wszystko, co można odkręcić

auto jest pod dachem za zamkniętą bramą więc o to się nie martwię
- bilans
- Kontaktowanie:
zapytaj o opłaty za parking (serio)
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
a nie doliczą tego gozdkowi
w sumie to byłby dobry sposób na dofinansowanie , sprawa dwa miechy , rachunek do zapłaty ...... i wio
następny proszę