szukam złodzieja
szukam złodzieja
a co tam napiszę sobie
dziś w nocy ktoś zapier.dolił , z mojego podwórka nowy klimatyzator Lg , sprzęt byl w kartonie prosto z fabryki , na dodatek pedał zabrał jeszcze radio zwało się denver , takie wypaśne z dvd dużym ekranem , może przypadkowo ktoś bedzie miał jakieś info to chętnie skurwiela co ma lepkie łapki polamie jakem chudy i słabiutki...

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
Re: szukam złodzieja
Toto ma jakiś numer seryjny? Okolice podaj może.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
ma numer ale na sobie .. karta gwarancja i papier były w kartonie .. okolice gdyni..
bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
Nuuu to jak papieren były "w komplecie" to kicha 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

dzwoń do sklepu do faktury będą mieli numer seryjny i LOT.
Nie chodzi o to żeby zginąć za Ojczyznę ...
... ale żeby wróg zginął za swoją!
... ale żeby wróg zginął za swoją!
- sebeks
-
ale to to tak zostawiłeś na dworze przed domem na noc ? 

Był:Tarpan 1,5 OHV->1,4 DOHC->1,6 DOHC->1,8T DOHC
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
w lesie mieszkam a tu zwykle "liderzy" nie docierali zreszta mam to w dupie ...dam czasowi czas się znajdzie kosa na ten kamień 

jest psiak ale jak bys zobaczył jego oczy to wyczytałbyś że zlewa szczekać na takich co kradną , woli machać ogonem na normalnych
Teraz masz dwa to pewnie będą omijali. Nie pisz tylko co to za duet z tych psiaków

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
mam złodzieja .... koniec tematu ...dyplomatycznie nie powiem co z nim dalej bedzie
....bo kosa i kamień to małe miki..

dawaj szczegolu jak znaleziony . co znim to niechcemy wiedziec
wrócił w to samo miejsce 

No to teraz psy beda mielone jadly dluzszy czas? 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Pewnie wpadł w coś takiego[url][/http://v038357.home.net.pl/strona/trape ... rka.htmurl] 

Aro 243d 2.5D
Tarpan Honker 2.5d
Tarpan Honker 2.5d
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Ciekawa stronka 

- dziczek
-
Możnaby powiedzieć : Nosił wilk razy kilka... Ale autor postu już mnie pewnie nie pamięta.... 

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
z czym masz problem chłopakudziczek pisze:Możnaby powiedzieć : Nosił wilk razy kilka... Ale autor postu już mnie pewnie nie pamięta....

pozdrawiam Rafał Trwoga
w cenzurowanym okienku ma być" ni hu,ja'
- adas bombowiec
No to widocznie kolega dziczek, to od tego domina jest 

na pewno nie jest od Domina ...ale niech kładzie temat na parapet 

- dziczek
-
i nerwus jeszcze na dodatek....
i grozi ... O w mordę misia!!! Mówiłem , że nie pamięta
... Parę lat temu forumowa wymianka , zaproponowałeś sam , ja ci coś wysłałem , a ty mi już nie .. Pisałem, czekałem , myślałem .. Z resztą nie ważne .. Chodziło o zasady .

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
tą plandekę od suzy spaliłem jak stara ceratę ...fajny fant mi przysłałes ... ale srał to pies ...mam ciągle te dwa amory które ci obiecałem ... bez względu na to czy coś mi za to dasz czy nie ... bo jakoś nie uzyskałem twojego adresu ... albo go zgubilem .....jak jesteś bohatere,,m to się wykarz...
- dziczek
-
SJ'ta już dawno sprzedałem, więc twoich amorów nie potrzebuję... Plandeka była kiepska- pisałem , chodziło chyba o szablon, z resztą nie ważne... a "WYKAŻ" pisze się przez Ż
Do szkoły
A czym mam się niby wykazywać
? 

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100