szukam złodzieja
Re: szukam złodzieja
NIEWAŻNE sie razem pisze ! do szkoly !
a najlepiej jak masz prywatne sprawy to zalatwiaj to na PW a nie na ogolnym forum gorzkie zale wylewasz...
a najlepiej jak masz prywatne sprawy to zalatwiaj to na PW a nie na ogolnym forum gorzkie zale wylewasz...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
nie grożę ci to raz , cytujesz przysłowie że ponieśli i wilka , to raczej może wkur,wić , nic ci nie ukradłem ,
fakt pare lat temu pisałeś na forum że masz padniete amory , u mnie wlało i wala sie trochę gratów zaproponowałem ci że bezinteresownie za free wyślę ci amory (może dziwne ale lubie pomagać tym którzy pomocy potrzebują),napisałem ci że muszę je odszukać w stercie fantów jakie mam do suzy, w tym czasie budowałem dom i miałem zarabisty chaos ,zresztą u mnie tak jest zawsze
napisałeś wtedy że w zamian dasz mi plandekę bikini czy jak to się nazywa dach znaczy do suzy , nie była mi potrzebna ale darowanem się nie zagląda ,zawsze mogę ją podarować dalej , plandekę przysłałeś , nie była zbyt piękna ale to uczciwie powiedziałeś , nikt z kolegów i znajomych jej nie przygarnał i po kilku latach wylądowała w mojej przydomowej ekologicznej spalarni (beczka 200l)
ok dałem dupy bo nie wysłałem ci tych amorów , jak pisałem wrąbało mi adres , a ten kto mnie zna wie że telefon z kontaktami gubię co rajd , nie bedę sie rozpisywał o braku czasu i chaosie , zapomniałem i tyle.
mineło parę lat , mam teraz fajny magazyn z półkami , leżą sobie na jednej z nich dwa amory firmy koni do suzy sj ,są jak nowe i o nich wtedy rozmawialiśmy to te nieszczesne własnie, są twoje chłopaku , parę razy jak na nie patrzyłem na przestrzeni lat coś mi w głowie switało że komus miałem je wysłać ,
do sedna...zaproponowałem Ci za darmo dwa amortyzatory ..nie znałem Cię zupełnie(ktoś na forum czegoś potrzebuje) ,ot tak sobie myslałem chłopak zaczyna zabawę i ma problem to mu sprezentuje...dałem dupy bo w tym czasie miałem tyle na bańce że nie wysłałem ...Biedny jesteś Rafał Trwoga cię okradł ...straszne ...
ale jest dobry wątek sprawy
jak ktoś potrzebuje amory to mam i bezinteresownie wyslę jako kradzione
dzięki Albert że pomogłeś wyszukać byka w kolegi poście , ja mam problemy z ortografią już od czasów kiedy zostałem zawodowym złodziejem Domina
fakt pare lat temu pisałeś na forum że masz padniete amory , u mnie wlało i wala sie trochę gratów zaproponowałem ci że bezinteresownie za free wyślę ci amory (może dziwne ale lubie pomagać tym którzy pomocy potrzebują),napisałem ci że muszę je odszukać w stercie fantów jakie mam do suzy, w tym czasie budowałem dom i miałem zarabisty chaos ,zresztą u mnie tak jest zawsze

napisałeś wtedy że w zamian dasz mi plandekę bikini czy jak to się nazywa dach znaczy do suzy , nie była mi potrzebna ale darowanem się nie zagląda ,zawsze mogę ją podarować dalej , plandekę przysłałeś , nie była zbyt piękna ale to uczciwie powiedziałeś , nikt z kolegów i znajomych jej nie przygarnał i po kilku latach wylądowała w mojej przydomowej ekologicznej spalarni (beczka 200l)
ok dałem dupy bo nie wysłałem ci tych amorów , jak pisałem wrąbało mi adres , a ten kto mnie zna wie że telefon z kontaktami gubię co rajd , nie bedę sie rozpisywał o braku czasu i chaosie , zapomniałem i tyle.
mineło parę lat , mam teraz fajny magazyn z półkami , leżą sobie na jednej z nich dwa amory firmy koni do suzy sj ,są jak nowe i o nich wtedy rozmawialiśmy to te nieszczesne własnie, są twoje chłopaku , parę razy jak na nie patrzyłem na przestrzeni lat coś mi w głowie switało że komus miałem je wysłać ,
do sedna...zaproponowałem Ci za darmo dwa amortyzatory ..nie znałem Cię zupełnie(ktoś na forum czegoś potrzebuje) ,ot tak sobie myslałem chłopak zaczyna zabawę i ma problem to mu sprezentuje...dałem dupy bo w tym czasie miałem tyle na bańce że nie wysłałem ...Biedny jesteś Rafał Trwoga cię okradł ...straszne ...
ale jest dobry wątek sprawy

dzięki Albert że pomogłeś wyszukać byka w kolegi poście , ja mam problemy z ortografią już od czasów kiedy zostałem zawodowym złodziejem Domina

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
- dziczek
-
Jakie gorzkie żale... ?
rtrwoga chyba wszystko już sobie sam i reszcie wyjaśnił, przypomniał, ciśnienie mu zeszło i nie grozi biciem mnie i biednego Pudziana ...
. Nie należę do ludzi, którzy się lubią o coś upominać... Wysłałem mu plandekę, pytając wcześniej kilka razy, czy taka z zaciętymi zamkami, w kiepskim stanie potrzebna [pomyślałem , że posłuży może jako szablon do uszycia nowej z brezentu, bo sam tak miałem zrobić]. Było, minęło, amory sobie kupiłem, sj'ta sprzedałem, zapomniałem. Po latach zażartowałem, przykasztaniłem , a koleś się do bitki rzuca... No coś nie teges...
Gdzie uczciwa, forumowa wymiana zdań na poziomie??
ps. a propo's ortografii : http://forum.gazeta.pl/forum/w,374,9556 ... wazne.html
można tak i tak , a bo mnie zmyliły ...

ps. a propo's ortografii : http://forum.gazeta.pl/forum/w,374,9556 ... wazne.html
można tak i tak , a bo mnie zmyliły ...

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
dziczek pisze:Po latach zażartowałem, przykasztaniłem , a koleś się do bitki rzuca... No coś nie teges...Gdzie uczciwa, forumowa wymiana zdań na poziomie??
Masz jeszcze jakieś zapleśniałe temato/żarty

Dziś Cię stać na przypomnienie bo dojrzałeś

Coś tu nie tak

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
- dziczek
-
Nie mam do nikogo żalu, było minęło. Gdybym miał, pisałbym i dzwonił wtedy. Rzuciłem zdanie do kolesia, którego po latach zauważyłem przypadkiem na forum, ale nie podwijam ogona, gdy mi ktoś wyjeżdża : " bo za taki tekst połaczony z cytowaniem przysłowia dam radę dać w ryja nawet jak masz posturę pudziana "....
Więc, kto tu jest nie tak..?

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
Tłumacząc Twoje słowa:dziczek pisze:Możnaby powiedzieć : Nosił wilk razy kilka... ....
"Kradł aż sam został okradziony"
A za to to już się należy .........
Chyba, że sam nie wiesz co napisałeś

- adas bombowiec
No, zamiast skakac sobie do cycow, obdarujcie sie wzajemnie jakimis zimowkami.Piotrul pisze:Zima idzie...
Ciocia z poludnia dzwonila. Mowila, ze opienki w tym roku szybko sie pojawily, znaczy ze zima przyjdzie wczesniej.

- dziczek
-
Tłumacząc Twoje słowa:Balu-Balu pisze:dziczek pisze:Możnaby powiedzieć : Nosił wilk razy kilka... ....
"Kradł aż sam został okradziony"
A za to to już się należy .........
/ ... / [/quote]
Ja cię kręcę... Wykład profesorski z uzasadnionym wyrokiem i prawie organem wykonawczym

Szkoda prądu chłopaki .. Na dworze jeszcze lato,więc jadę w las, może będą opieńki

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
Skoro uważasz, że to wina ciśnienia, to może następnym razem zanim użyjesz jakiegoś "przysłowia" bądź "mądrości ludowej" zadaj sobie chwilę trudu i poznaj jej znaczenie... Bo tym "hasłem" jednoznacznie określiłeś rtrwogę złodziejem.
To kolejny chyba przykład na to, jak wielki problem mają kolejne pokolenia z rozumieniem tego co same piszą i czytają...
To kolejny chyba przykład na to, jak wielki problem mają kolejne pokolenia z rozumieniem tego co same piszą i czytają...
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

- dziczek
-
Interpretacja połowy przysłowia może być różna. Fakt jest taki, że nie nazwałem go złodziejem, a gość wyjechał tekstami o mordobiciu. Z jego strony padło raczej mało znane powiedzenie o jakichś pierdzących wężach... Czy mam się rzucać, że nazwał mnie pierdzącym wężem?? Wszystko opisał podobnie jak ja i uważam temat za wyjaśniony.
Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
Niereformowalny

Głodny jestem...
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
- apede
-
- Kontaktowanie:
Jak by to powiedzieć... "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka" oznacza ni mniej ni więcej tylko że kogoś spotkało to co sam wcześniej czynił. Jeśli używasz tych słów odnośnie chamskiego zaj*bania mienia z podwórka w nocy, to sugerujesz że okradziony sam jest wyrachowanym złodziejem. A to nie jest śmieszne. Zwłaszcza w sytuacji przestępstwa i utraty mienia.
To taka mała wstawka semantyczna wśród nerwów i kasztanów.
To taka mała wstawka semantyczna wśród nerwów i kasztanów.

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Trza było w ten sposób dupę z krzaków wystawićdziczek pisze:Ostrzał z kilku flanek ...![]()

Jak to mówi kolejne przysłowie, "gdyby kózka nie skakała toby w dupę nie dostała"

- dziczek
-
Zaraz tam wyrachowanym... Parę lat temu stało się jak stało, koleś nie odezwał się, choć ja zadałem sobie trochę trudu, zapakowałem, pojechałem na pocztę itd. Powinno być chyba inaczej, jest PW , są inni z Legnicy co mnie znają i nie problem kogoś odnaleźć i napisać np:
1. "Koleś wsadź sobie tą plandekę, chodziło mi o lepszą..."
lub
2."Plandeka taka sobie, amorów Ci nie wyślę..."
3."Odechciało mi się wymianek.."
albo cokolwiek o naiwności lub frajerstwie...
przypadkiem wpadam na post tego gościa i robię pół przykąsu , a tu hmara adwokatów jak go niby obraziłem i co mi można zrobić.. Żenada..
Ale to chyba faktycznie idzie zima, u nas w Izerach rykowisko w pełni i sezon na jelenia, dzików mało
więc mam statut chronionego. Wystarczy, że jeden byk na drugiego krzywo spojrzy i poroża idą w ruch, zupełnie jak tu...
1. "Koleś wsadź sobie tą plandekę, chodziło mi o lepszą..."
lub
2."Plandeka taka sobie, amorów Ci nie wyślę..."
3."Odechciało mi się wymianek.."
albo cokolwiek o naiwności lub frajerstwie...
przypadkiem wpadam na post tego gościa i robię pół przykąsu , a tu hmara adwokatów jak go niby obraziłem i co mi można zrobić.. Żenada..
Ale to chyba faktycznie idzie zima, u nas w Izerach rykowisko w pełni i sezon na jelenia, dzików mało

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
Dzikunie zanim znów coś odpowiesz zadaj sobie chwilę trudu i albo popytaj wśród znajomych/rodziny albo poszukaj w necie jakie znaczenie ma przysłowie którego użyłeś. Jak na razie coraz bardziej dajesz do zrozumienia, że kompletnie nie wiesz co napisałeś... Słowa które są w Twoim poście są JEDNOZNACZNE i nie ma opcji, żeby ktokolwiek znalazł w nich jakiś inny sens... poza Tobą jak widać.
Naprawdę next time dwa razy zastanów się czy przysłowie/powiedzonko którego chcesz użyć jest adekwatne do sensu i treści którą chcesz wyrazić/przekazać.
Naprawdę next time dwa razy zastanów się czy przysłowie/powiedzonko którego chcesz użyć jest adekwatne do sensu i treści którą chcesz wyrazić/przekazać.
Wybacz, ale po otwartym nazwaniu kogoś ZŁODZIEJEM jakiej reakcji się spodziewałeś? Tym bardziej, ze jak wynika z opisu sytuacja w żaden sposób nie była nawet zbieżna do kwestii kradzieży...dziczek pisze: przypadkiem wpadam na post tego gościa i robię pół przykąsu , a tu hmara adwokatów jak go niby obraziłem i co mi można zrobić.. Żenada..
Ale to chyba faktycznie idzie zima, u nas w Izerach rykowisko w pełni i sezon na jelenia, dzików małowięc mam statut chronionego. Wystarczy, że jeden byk na drugiego krzywo spojrzy i poroża idą w ruch, zupełnie jak tu...
Ostatnio zmieniony pn paź 03, 2011 7:02 pm przez Nahen, łącznie zmieniany 1 raz.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

E tam dzika świnia i bałwan z cycami dajcie spokój już
szkoda nerwów, zresztą niedzielny wątek o silniku V8 był ciekawszy 

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

Zagaj, ale tu nikt na nikogo nie skacze, chodzi o to, żeby człowiek brał odpowiedzialność za to co napisze albo przynajmniej żeby się zastanowił zanim coś napisze nad sensem tego co chce napisać.
)

że wam się karwa chce.
dziwne, że nikt nie zwrócił uwagi na mordkę na końcu postu pana przypominającego

-
też tak myślęże wam się karwa chce.
dziwne, że nikt nie zwrócił uwagi na mordkę na końcu postu pana przypominającego
sprawa się wyjaśniła już co ?
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
- dziczek
-
Dobrze, że są programy "Przebacz mi"... już tam dzwonię, a kwiaty wysłane...
Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
no i git
, sprawa jasna nerwy niepotrzebne , a amory leżą i czekają , jak piszesz nie potrzebujesz już ich wiec przeznaczę je na nagrodę na takiej jednej patologicznej imprezie , wrzuć mi na transklim@op.pl adres to ci prześlę imienne zaproszenie na tą popierdółkę , nie masz co mieć urazy o hasło mojego taty (o tych węzach) nie wiedziałem kim jesteś i o co chodzi jeszcze raz napiszę że dałem dupy bo nie wysłałem amorów (zamotany jestem) , i chciałem ci je podarować za nic, w zamian sam powiedziałes ze jak tak to dasz mi plandekę , często robię coś dla idei bezinteresownie ot tak, tamtym razem nie wyszło . i jak ktoś bedzie jeszcze czegoś potrzebował to następnym razem też spróbuję pomóc nawet jak mam dać dupy i zapomnieć czegoś wysłać ...to tyle ...a przysłowia są mądrością narodów ... tak mawiał Gucio

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...