Jest tak - miałem włam do garażu magazynu i jakieć ciule zajumały wyciągarkę mechaniczną. Opis - duża, ciężka w cholerę Była to wyciągarka blizej nie znanego mi pochodenia, na przekładni ślimakowej, ze zdewastowanymi nieco łozyskami, liny na niej z 50 metrów, po bokach uchwyty do noszenia... pewnie lumpy ją na kilogramy opyliły, ale może bedą chcieli ją wcisnąć komuś...
A goodyearów wranglerów AT nie ruszyli, na szczęście
gdybys miał zeliwna wanne w garazu to pewnie wyciagarka uchowałaby sie tak samo jak opony bo mniej warta na złomie, poszukaj moze znajdziesz a jak bedziesz miał szczescie to jeszcze powiedza ci kto ja przyniósł a wtedy bedziesz mogł sam wymierzyc sprawiedliwosc czyli obciac rece przy samej dupie ku przestrodze dla innych złodziei
no i po grzyba te uchwyty tam były? Trza było fleksą upi...ić i nie wynieśli by lumpy. Albo tą wanne żeliwną postawić faktycznie. Źle się dzieje w państwie.... .
Trolu
TJ Rubicon (series)
Suzuki King Quad 750Axi
501-404-964
100% złomiarze, szukaj na złomach to pewnie do ciebie wróci, chyba że zrobili ci przysługę i wynieśli zbyteczny złom, ale chociaż kasę powinni podzielić
pozdrawiam wszystkich off road-owiczów (509564911)
A u mnie Wekend 4ro dniowy w w firmie ktorej swiadcze uslugi wyniesli
1 tone Miedzi w wyrobie znaczy sie Anody i wstawki do transformatorow
w srodku Marsylji i nikt nic nie widzial
dzielnica cygansko-hiszpanska dodam ze polowa budzetu miejskiego na
social dla tych niewidomych pochodzi z tej wlasnie firmy
ogolnie H..J im w dupe i jak tu nie byc rasista
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
cos slyszalem ze przy sprzedazy metalu na skup trzeba sie wylegitymowac i pisza kto co przyniusl ale to tylko teoria niestety
a co do zlodzieji..
moj ojciec jest ochroniazem "Kopalni Wegla Brunatnego Konin",
jak mieli jakies tory rozbierac ktore po ktorych z weglem jezdzili
"fachowcy" ocenili to na 3 miechy roboty, zanim zaczeli w piersza noc zlomiaze opylili cale tory i niemlieli czego rozbierac
z liniami wysokiego napiecia to samo w jedna noc 10km zajebali i to niewylaczajac napiecia tylko pod pradem
z tym spisywaniem przynajmniej u nas działa, ale spisują ciebie i ile przywiozłeś a nie co, więc jestes bezkarny, przywiozłeś 1200kg i koniec. możesz powiedzieć że przywiozłeś o to co tam leży i kropka.