skradziono motocykl
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: skradziono motocykl
Podaj proszę pierwsze sześć liczb od 1 do 49 jakie Ci przyjdą do głowy po przeczytaniu tego posta 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
6,6,6,6,6,6,
nie Ty, tylko C&J i uzupełniam, podaj łaskawie 6 różnych cyfr
Proszę 

tel. 504126172
tel. 504126172
uwazaj, bo czesiek ci zapoda 1,2,3,4,5,6 i wtopisz pare zeta 

Pole, ziemię posiadasz?Kabal pisze:nie Ty, tylko C&J i uzupełniam, podaj łaskawie 6 różnych cyfrProszę
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
C&J liczb nie poda bo jest w drodze do słonecznij Italii coby wziąść udział w tamtejszej loterii ponoć bańka juro do wygrania 

Czwarte serce 

szypryk - 0.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
667 jest po fejsliftingu tudzież restajlingu
777 to brand niu fastest better satan

777 to brand niu fastest better satan

Tak żeby nie wszystko było piękne, to poniżej historia sprzed jakiś 15 lat.
Znajomemu ukradli auto, policja nie była w stanie rozpocząć uczciwego śledztwa i wszystko szło w kierunku umorzenia. Auto było ubezpieczone, więc na kilka dni przed umorzeniem (i wypłatą odszkodowania) koleś rozpoczął poszukiwania co sobie wnet kupi.
I znalazł w jakimś komisie swoje auto. Z przebitymi numerami. Na podstawie zeznań o cechach szczególnych (jakieś spawy na bloku silnika i cerowana tapicerka) policja uznała, że to rzeczywiście ten samochód i zwróciła do właściciela. Ubezpieczalnia zamknęła sprawę.
A Wydział Komunikacji odmówił ponownego zarejestrowania bo numery się nie zgadzały.
Sprawa zarejestrowania ciągnęła się około roku
Życzliwie życzę żeby to się nie powtórzyło.
Znajomemu ukradli auto, policja nie była w stanie rozpocząć uczciwego śledztwa i wszystko szło w kierunku umorzenia. Auto było ubezpieczone, więc na kilka dni przed umorzeniem (i wypłatą odszkodowania) koleś rozpoczął poszukiwania co sobie wnet kupi.
I znalazł w jakimś komisie swoje auto. Z przebitymi numerami. Na podstawie zeznań o cechach szczególnych (jakieś spawy na bloku silnika i cerowana tapicerka) policja uznała, że to rzeczywiście ten samochód i zwróciła do właściciela. Ubezpieczalnia zamknęła sprawę.
A Wydział Komunikacji odmówił ponownego zarejestrowania bo numery się nie zgadzały.
Sprawa zarejestrowania ciągnęła się około roku

Życzliwie życzę żeby to się nie powtórzyło.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Ja transita skradzionego w Katowicach poznałem po roku na ulicy w Mysłowicach- auto miało przespawany stopień z numerami i przebite numery na silniku. Korowody z biegłym i prokuraturą trwały kilka miesięcy, ale z rejestracją nie było większych problemów (tylko, że to było koło 1996 roku).
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
spokojnie spokojnie.
matoły wprawdzie zbiły vin na główce ramy ale raz, że niechlujnie, dwa że został nienaruszony numer silnikia i nienaruszona tabliczka znamionowa. plus oczywiście identyfikacja na podstawie cech szczególnych.
w tej chwili zamula komenda wojewódzka wraz z biegłym od mechanoskopii. po badaniu sprzęt wydadzą. rejestrować nie muszę bo go jeszcze nie wyrejestrowywałem.
matoły wprawdzie zbiły vin na główce ramy ale raz, że niechlujnie, dwa że został nienaruszony numer silnikia i nienaruszona tabliczka znamionowa. plus oczywiście identyfikacja na podstawie cech szczególnych.
w tej chwili zamula komenda wojewódzka wraz z biegłym od mechanoskopii. po badaniu sprzęt wydadzą. rejestrować nie muszę bo go jeszcze nie wyrejestrowywałem.
#noichuj
- Damian
-
- Kontaktowanie:
20 lat temu ojcu rąbnęli warzywnioka, W124, prawie nowego, od Zasady
znalazł się kilka tygodni później w Terespolu
najbardziej lepkie łapki jak się okazało miała prokuratura
auto miało już przebite numery i nowe papiery, prokuratura nie chciała oddać, mimo znaków szczególnych (nietypowe odcięcie zapłonu, rzadka wersja z bakiem 90 litrów, nawet parasolka matki się znalazła w bagażniku) i opinii z Zasady
auto odzyskane po wielu miesiącach i interwencjach u różnych instancji
to były dzikie czasy transformacji systemowej
później takie "niczyje" trafiały na przetargi...
znalazł się kilka tygodni później w Terespolu
najbardziej lepkie łapki jak się okazało miała prokuratura

auto odzyskane po wielu miesiącach i interwencjach u różnych instancji
to były dzikie czasy transformacji systemowej

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Trochę, niewiele ale posiadam, a co?Janek 44 pisze:Pole, ziemię posiadasz?Kabal pisze:nie Ty, tylko C&J i uzupełniam, podaj łaskawie 6 różnych cyfrProszę
tel. 504126172
tel. 504126172
Jako czynny motocyklista: szczere gratulacje! Szkoda,ze takie sytuacje zdarzaja sie tak rzadko.
Jako obywatel: Szacun dla Policjantow, ktorzy Ci pomogli, mam nadzieje,ze to czytaja.
Dla zlodziei, ktorzy pewnie tez czytaja tego typu fora: Jak dostanieniecie nastepnym razem kradziony sprzet w swoje lapy to szcerze zycze wam,zebyscie rozdupcyli sie na 1 drzewie na 1000 kawalkow.
Mam naprawde serdecznie dosyc zlodziejskiego nasienia. W zeszlym tygodniu postawilem swoja kawe przed bankiem, nie bylo mnie 20 minut i juz nie moge odjechac. Stacyjka rozbebeszona. Nagranie z kamery banku jest, ale co z tego,ze pomiemo,ze zlodziej byl ubrany w bardzo charakterystyczna kurtke i dready to nie bylo dokladnie widac twarzy, a kumple zapewnili mu alibii i teraz smieje sie sie nam wszystkim w twarz.

Jako obywatel: Szacun dla Policjantow, ktorzy Ci pomogli, mam nadzieje,ze to czytaja.

Dla zlodziei, ktorzy pewnie tez czytaja tego typu fora: Jak dostanieniecie nastepnym razem kradziony sprzet w swoje lapy to szcerze zycze wam,zebyscie rozdupcyli sie na 1 drzewie na 1000 kawalkow.

Mam naprawde serdecznie dosyc zlodziejskiego nasienia. W zeszlym tygodniu postawilem swoja kawe przed bankiem, nie bylo mnie 20 minut i juz nie moge odjechac. Stacyjka rozbebeszona. Nagranie z kamery banku jest, ale co z tego,ze pomiemo,ze zlodziej byl ubrany w bardzo charakterystyczna kurtke i dready to nie bylo dokladnie widac twarzy, a kumple zapewnili mu alibii i teraz smieje sie sie nam wszystkim w twarz.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
rynek motocyklowy wzrasta to i popyt na jume będzie się zwiększał.
niestety.
niestety.
#noichuj
To dobrze, jak nic nie wygrasz , to będziesz miał gdzie wygraną wywieźć .Kabal pisze:Trochę, niewiele ale posiadam, a co?Janek 44 pisze:Pole, ziemię posiadasz?Kabal pisze:nie Ty, tylko C&J i uzupełniam, podaj łaskawie 6 różnych cyfrProszę

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- sebeks
-
czesław&jarząbek pisze:7 7 7
nowy lepszy szatan
0,00000000666 - określiłbym to jako nanoszatan

Był:Tarpan 1,5 OHV->1,4 DOHC->1,6 DOHC->1,8T DOHC
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Tak se dla jaj wrzuciłem w google frazę "nowy lepszy szatan"...
zobaczcie jakie loty ludzie mają:
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=4 ... e79142b3c2
zobaczcie jakie loty ludzie mają:
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=4 ... e79142b3c2