za duzo filmow ogladasz...Klamer pisze: slyszalem o cieklym azocie - polewaja - dwa uderzenia mlotkiem i calosc sie rozsypuje a blokada (pret stalowy) samoczynnie wyskakuje.

Brednie waść prawiszMariobros pisze:mogę polecić zwykłą blokadę skrzyni biegów (o ile jest techniczna możliwość montażu) - ale z doświadczenia wiem, że są montowane z lewej i prawej strony skrzyni. Do tego nakleje na szyby - możecie być pewni, że zaden normalny złodziej nie połakomi się na auto))) Oczywiście, jest to do rozmontowania...ale minimum 2 godziny leżenia po autem z kompletem gumówek, kluczy, itd,itpTaki cudak (z montażem) kosztuje 200-300 zł, więc chyba warto)
zgłoszę się na przeszkolenie / zgubiłeś wszystkie kluczyki? / jakis cwaniak więcej z Ciebie zdarł? * niepotrzebne skreślićklucz13 pisze:Brednie waść prawiszMariobros pisze:mogę polecić zwykłą blokadę skrzyni biegów (o ile jest techniczna możliwość montażu) - ale z doświadczenia wiem, że są montowane z lewej i prawej strony skrzyni. Do tego nakleje na szyby - możecie być pewni, że zaden normalny złodziej nie połakomi się na auto))) Oczywiście, jest to do rozmontowania...ale minimum 2 godziny leżenia po autem z kompletem gumówek, kluczy, itd,itpTaki cudak (z montażem) kosztuje 200-300 zł, więc chyba warto)
![]()
Albo mało widziałeś
Przszklenie kosztuje i to bardzo bardzo dużoMariobros pisze:
zgłoszę się na przeszkolenie / zgubiłeś wszystkie kluczyki? / jakis cwaniak więcej z Ciebie zdarł? * niepotrzebne skreślić
a tak zupełnie serio drogi kluczu) Skoro auta po próbach kradzieży i włamaniach do Ciebie trafiają, to rozumiem, ze nie zostały skutecznie skradzione. Może jednak podzielicz się bezcenną wiedzą jakie zabezpieczenia posiadały, że skur..kowańcy nie dali im rady?klucz13 pisze:Przszklenie kosztuje i to bardzo bardzo dużoMariobros pisze:
zgłoszę się na przeszkolenie / zgubiłeś wszystkie kluczyki? / jakis cwaniak więcej z Ciebie zdarł? * niepotrzebne skreślić![]()
Techniki zabezpieczeń to mój zawód i sredni oglądam trzy auta dziennie po włamaniach i próbach kradzieży *
![]()
Włamanie a próba czy kradziesz to nie to samo
Jak się podzieli to straci sens swego zawodu - to tak jak policja która po wyelimionowaniu wszystkich przestępstw straciłaby zasadność swojego istnieniaSkoro auta po próbach kradzieży i włamaniach do Ciebie trafiają, to rozumiem, ze nie zostały skutecznie skradzione. Może jednak podzielicz się bezcenną wiedzą jakie zabezpieczenia posiadały, że skur..kowańcy nie dali im rady?
hehe tylko trzeba byłoby zatrzymać się przy drzemiących misiach niebieskich i poprosić o skontrolowaniekra pisze:Jest jeszcze akcja stop 24 wprowadzana w Polsce tylko sie zastanawiam nad jej sensem. Odpowiednio oznaczony samochod zawsze ma byc zatrzymany do kontroli przez Policje miedzy 24 a 4 rano. Wlasciciel deklaruje, ze w tych godzinach nie powinien jezdzic wiec jak taki pojazd jedzie to musi zostac zatrzymany do kontroli w tych godzinach.
Taki krajmateusz_kna pisze:skad wziac taka syrene?? a moze ktos ma patent na lusterka??jakims kwasem to posmarowac? albo przy dotyku 1000V niech kopie.. tylko jak to zamontowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość