Szmaty przeglądają forum!!!

płaski

Post autor: płaski » pt maja 06, 2005 4:30 pm

Sprawa jest prosta.Siema.Co do skradzionych to dupneli mi patrola.Kupowanie genuinów z niepewnych żródeł kręci ten biznes jak jasna cholera i to jest powód takiego kurestwa :evil: "kupie mosty,bude,itd :)11A możesz kupić swoje drugi raz.Znam takiego co znalazł swojego landa(części) u "renomowanego" handlarza :)3 Podejrzanie się kutestwo rozplenia

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » pt maja 06, 2005 4:58 pm

Wystarczy spojrzeć na giełdę "kupię części".. jest rynek ?
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Awatar użytkownika
Broncosaurus

Post autor: Broncosaurus » pt maja 06, 2005 5:01 pm

wszystko bierze swoj poczatek w sprawach malych

przechodzenie na czerwonym
pozyczenie z pracy olowka
dzonienie na prywatne numery z pracy
kupowanie gierek i filmow pirackich ...

... kupowanie podejrzanie tanich czesci samochodowych
itd.
OneTen
Discofery 300tdi

płaski

Post autor: płaski » pt maja 06, 2005 5:08 pm

zabawa stała się modna ,tony złomu zwieziono to i ku.....o się szerzy !!

Awatar użytkownika
WyRC

Kontaktowanie:

Post autor: WyRC » pt maja 06, 2005 5:08 pm

Dlaczego kur------a masz racje.

Awatar użytkownika
Doktor200
Kontaktowanie:

Post autor: Doktor200 » wt maja 10, 2005 9:58 pm

brejdakowi rok temu ukradli Uaza spod bloku (stał przez te jedna ta noc w tym miejscu) wciagneli na lwete podobno i zadne zabezpieczenia niepomogły :cry:
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project :)17

Awatar użytkownika
Baron

Post autor: Baron » śr maja 11, 2005 8:11 am

Broncosaurus pisze:wszystko bierze swoj poczatek w sprawach malych

itd.
:)2 :)2 :)2
dokładnie tak, ale wielu z nas nie chce tego widzieć... :cry:
Sip - Dop
...jajco holenderskie blues...

mara

Post autor: mara » śr maja 11, 2005 8:26 am

scibaSJ pisze:No ale tu wiesz stracilbys jakby element zaskoczenia :wink:
to fakt ale jakby przez to nie ruszył to "chyba" dobrze :)
a jakby pomimo ostrzeżenia wlaz i się złapał to w sądzie se może pogadać - wlazł na własną odpowiedzialność :)
mnie oba przypadki satysfakcjonują :D

Awatar użytkownika
nie_mientki

Post autor: nie_mientki » śr maja 11, 2005 8:30 am

Baron pisze:
Broncosaurus pisze:wszystko bierze swoj poczatek w sprawach malych

itd.
:)2 :)2 :)2
dokładnie tak, ale wielu z nas nie chce tego widzieć... :cry:
Nawet jeśli jest wątpliwość co do legalnosci źródla, to i tak każy weźmie"bo tanio". Nie ma się co łudzić.

Awatar użytkownika
Marcos
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

sprzęgiełko

Post autor: Marcos » pt maja 13, 2005 11:20 am

Dwa dni temu ukradli mi sprzęgiełko automatyczne z prawego koła (Frontera 2.0). Ktoś sobie [cenzura] zamówił? W tym kraju wszystko może się wydarzyć :x Może ktoś ma takie sprzęgiełko na zbyciu?
Marcos

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Re: sprzęgiełko

Post autor: Toroo » pt maja 13, 2005 11:26 am

Marcos pisze:Dwa dni temu ukradli mi sprzęgiełko automatyczne z prawego koła (Frontera 2.0). Ktoś sobie [cenzura] zamówił? W tym kraju wszystko może się wydarzyć :x Może ktoś ma takie sprzęgiełko na zbyciu?
To ciekawe, ale jedno sprzęgiełko kraśc ?? ręce opadają :)3

Awatar użytkownika
Bartas
Kontaktowanie:

Post autor: Bartas » pt maja 13, 2005 11:31 am

Marcos pisze:Dwa dni temu ukradli mi sprzęgiełko automatyczne z prawego koła (Frontera 2.0). Ktoś sobie [cenzura] zamówił? W tym kraju wszystko może się wydarzyć :x Może ktoś ma takie sprzęgiełko na zbyciu?
W Pozku ci ukradli ?? Przecież to przechodzi wszyskie granice cywilizacji, nie można tak tego olać !! Nie wiem ale na Real TV był program o jakimś "twardym szeryfie" co utworzył Społeczna Polcje i przestepczość spadła drastycznie nie wspominając o oszczędnościach itp. Wadą tego rozwiązania to jednak samoosądy i ludzi z walniętą psychą, a i zawsze mogą się marginole znaleźć. Może w Polsce to jest potrzebne ?? A co do samoosądów to w przypadkach na gorącym uczynku to bym się nie szczypał o humanizacje :)2
VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R

Awatar użytkownika
Peepuck!

Kontaktowanie:

Post autor: Peepuck! » pt maja 13, 2005 11:50 am

Bartas pisze:A co do samoosądów to w przypadkach na gorącym uczynku to bym się nie szczypał o humanizacje :)2
Dokładnie !! Połamać ręce a ryj skopać !! Nastepnym razem sie męda zastanowi 3 razy zanim coś ukradnie.
Chcę być dezerterem, który ma SZANSĘ POWODZENIA
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0

Awatar użytkownika
zu-tec

Post autor: zu-tec » pt maja 13, 2005 11:54 am

Peepuck! pisze:
Bartas pisze:A co do samoosądów to w przypadkach na gorącym uczynku to bym się nie szczypał o humanizacje :)2
Dokładnie !! Połamać ręce a ryj skopać !! Nastepnym razem sie męda zastanowi 3 razy zanim coś ukradnie.
Liberalny jestes.... :wink: ...Ja bym jednak był za zamykaniem w więzieniu na jakiś czas - to bardziej dolegliwe... :)21
JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów :)

Awatar użytkownika
Bartas
Kontaktowanie:

Post autor: Bartas » pt maja 13, 2005 11:57 am

Peepuck! pisze:
Z tym łamaniem ręki to duzo daje, zwłaszcza w kilku miejscach, potem skur.. długo medytuje za co ma złamane :roll: W praktyce się sprawdza :)2 Może się nawróci szympans* do cywilizacji :)21

*nic niemam do szympansów, ale mentalnie to na tym poziomie co bandyctwo
VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R

Awatar użytkownika
Peepuck!

Kontaktowanie:

Post autor: Peepuck! » pt maja 13, 2005 11:58 am

zu-tec pisze:
Liberalny jestes.... :wink: ...Ja bym jednak był za zamykaniem w więzieniu na jakiś czas - to bardziej dolegliwe... :)21
W pierdlu tylko się podszkoli jak to robić lepiej i jak się nie dac złapać. Zresztą to "zbyt niska szkodliwość czynu" na więzienie. Tak więc nadal optuje przy natychmistowej egzekucji wyroku ;)
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0

wojtek_pl
Kontaktowanie:

Post autor: wojtek_pl » pt maja 13, 2005 1:38 pm

Witam,
polecam przeczytać ten tekścik: http://www.giwera.pl/artykuly/2005/03/29/nt.htm.
Wprawdzie nie dotyczy samochodów ale zasadniczo dotyczy tego działu.
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...

Wojciechrr
Kontaktowanie:

Post autor: Wojciechrr » pt maja 13, 2005 1:51 pm

Bardzo dobre :)2

Awatar użytkownika
zu-tec

Post autor: zu-tec » pt maja 13, 2005 1:58 pm

wojtek_pl pisze:Witam,
polecam przeczytać ten tekścik: http://www.giwera.pl/artykuly/2005/03/29/nt.htm.
Wprawdzie nie dotyczy samochodów ale zasadniczo dotyczy tego działu.
B.fajny jest to tekst, ale mało przystający jednak do naszej rzeczywistości, w której podstawowym problemem jest totalna akceptacja społeczna dla zachowań złodzejskich, korupcyjnych i nepotycznych :)3
JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów :)

wojtek_pl
Kontaktowanie:

Post autor: wojtek_pl » pt maja 13, 2005 2:04 pm

zu-tec pisze: B.fajny jest to tekst, ale mało przystający jednak do naszej rzeczywistości, w której podstawowym problemem jest totalna akceptacja społeczna dla zachowań złodzejskich, korupcyjnych i nepotycznych :)3
Toteż należy przestać akceptować takie zachowania. U siebie i najbliższego otocznia na początek.
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...

Awatar użytkownika
janusz k160

Post autor: janusz k160 » pt maja 13, 2005 9:02 pm

zu-tec pisze:
Peepuck! pisze:
Zu - tec, a co Ty wiesz o kryminale? Łamać łapy na gorącym uczynku i to wieloodłamowo!! :)2 :evil: I jaszcze noge upir.dolić żeby skurwiel następnym razem uciekać nie mógł! :)2 :wink:

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » pt maja 13, 2005 9:13 pm

janusz k160 pisze:
zu-tec pisze:
Peepuck! pisze: Dokładnie !! Połamać ręce a ryj skopać !! Nastepnym razem sie męda zastanowi 3 razy zanim coś ukradnie.
Zu - tec, a co Ty wiesz o kryminale? Łamać łapy na gorącym uczynku i to wieloodłamowo!! :)2 :evil: I jaszcze noge upir.dolić żeby skurwiel następnym razem uciekać nie mógł! :)2 :wink:

:o :o :o
Patrzę na eskalację propozycji i mi się p.u.p.a marszczy ze strachu. Nie wyobrażam sobie Was w sytuacji, gdyby trafiło to na Waszego dzieciaka. Zbroił - niech idzie do sądu, tam mu zrobią dobrze. Społeczny wymiar sprawiedliwości ZAWSZE kończył się źle i jest na to przykładów aż nadto. Powinniście raczej zgłosić zastrzeżenia do wodzów wymiaru sprawiedliwości...
Władek - Kraków

Awatar użytkownika
Peepuck!

Kontaktowanie:

Post autor: Peepuck! » pt maja 13, 2005 10:55 pm

Władek pisze:
Patrzę na eskalację propozycji i mi się p.u.p.a marszczy ze strachu. Nie wyobrażam sobie Was w sytuacji, gdyby trafiło to na Waszego dzieciaka. Zbroił - niech idzie do sądu, tam mu zrobią dobrze. Społeczny wymiar sprawiedliwości ZAWSZE kończył się źle i jest na to przykładów aż nadto. Powinniście raczej zgłosić zastrzeżenia do wodzów wymiaru sprawiedliwości...
Wiesz co? Też jestem za państwem prawa i za tym by przestępca poszedł do kryminału, odsiedział i zapracaował na swoje utrzymanie w tym pierdlu ale... No własnie jest kilka ale.
1. Prawo w naszym pieknym kraju działa jakoś nie tak jak trzeba.
2. Przypadki resocjalizacji w naszych kryminałach to tak jak wygrana w lotka.
Nie zrozum mnie źle. Nie mam zamiaru robić totalnych linczów z wieszaniem na suchej gałęzi ale póki nie moge liczyc na wymiar sprawiedliwości będę złodziejowi złapanemu na gorącym uczynku łamał łapy.
Dwukrotnie już uczestniczyłem w złapaniu przestępcy, raz sam osobiście złapałem złodzieja rowerów i co...? Więcej miałem z tego powodu kłopotów niz sadysfakcji. A złodziej dostał zawiasy i jeszcze na rozprawie śmiał mi sie w twarz.. W pozostałych przypadkach sprawa została umożona ze względu na niską szkodliwość czynu...
Tak więc złamie łapy i skopie ryj jak złapie kogos grzebiącego przy moim parcholu.
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0

Wojciechrr
Kontaktowanie:

Post autor: Wojciechrr » sob maja 14, 2005 6:19 am

Peepuck! pisze:Tak więc złamie łapy i skopie ryj jak złapie kogos grzebiącego przy moim parcholu.
myślę, że to jedyne rozwiązanie :roll: jak nauczyłem pewnych gości poszanowania cudzej własności, to jeden z nich mi mówi cześć (ten co go bolało), a reszta omija z taką pewną nieśmiałością :roll:

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » sob maja 14, 2005 11:04 am

Peepuck! pisze:
Władek pisze:
Wiesz co? Też jestem za państwem prawa i za tym by przestępca poszedł do kryminału, odsiedział i zapracaował na swoje utrzymanie w tym pierdlu ale... No własnie jest kilka ale.
1. Prawo w naszym pieknym kraju działa jakoś nie tak jak trzeba.
2. Przypadki resocjalizacji w naszych kryminałach to tak jak wygrana w lotka.
Nie zrozum mnie źle. Nie mam zamiaru robić totalnych linczów z wieszaniem na suchej gałęzi ale póki nie moge liczyc na wymiar sprawiedliwości będę złodziejowi złapanemu na gorącym uczynku łamał łapy.
Dwukrotnie już uczestniczyłem w złapaniu przestępcy, raz sam osobiście złapałem złodzieja rowerów i co...? Więcej miałem z tego powodu kłopotów niz sadysfakcji. A złodziej dostał zawiasy i jeszcze na rozprawie śmiał mi sie w twarz.. W pozostałych przypadkach sprawa została umożona ze względu na niską szkodliwość czynu...
Tak więc złamie łapy i skopie ryj jak złapie kogos grzebiącego przy moim parcholu.

Cosik mi się widzi, że będziesz siedział...
Władek - Kraków

ODPOWIEDZ

Wróć do „UWAGA ! Skradziono !”