bandzior pisze:jestem jak najbardziej zaaaaaCLIMBER pisze:złodziejom powinno sie bez wyjątku obcinać rece przy samej....dupie![]()
Dzieki za poparcie ale ta mysl wypływa z głebi mojego serca

bandzior pisze:jestem jak najbardziej zaaaaaCLIMBER pisze:złodziejom powinno sie bez wyjątku obcinać rece przy samej....dupie![]()
akurat cHWDP ma troche inną geneze...jeszcze ze stanu wojennego, ale ile razy w ostatnich latach zdazyło mi sie do nich odwoływać to rezultat był zawsze do baniBaron pisze:a jeszcze kwestia hasła chwdp i innych tego typu kretyństw...
...i tu masz świętą rację. Obojętność nieraz sięga zenitu. Kilka lat temu wyprowadzili mojemu sąsiadowi samochód. Aby było ciekawiej jego podwórko wygląda następująco: wjazd bramą - do garażu w lini prostej jest około 20 metrów, po prawej stronie płot, po lewej stronie sąsiada dom. Aby tego było mało, brama miała kłudkę wielkości koła od taczki. Nie mogli sobie z nią poradzić więc chwycili bramę (dwie połówki), zdjęli z zawiasów i postawili obok. Weszli do garażu, wypchnęli auto na drogę, kilkadziesiąt metrów dalej odpalili i pojechali. Najbardziej rozbrajające jest jednat to, że inny sąsiad stał sobie wtedy w oknie i wszystko obserwował a nikomu cynku nie dał. Dopiero po kilku miesiącach się o tym wygadał... Nic tylko takiego też pod mur postawićBaron pisze:a co do historii Gościa - nie sądzicie, że ktoś to widział? tylko quuurwa olał, bo... nie jego, to po co się martwić?
Misiek Bielsko pisze:no a ja, jak kiedys przypie.rdolilem kieszonkowcowi, co to chcial mi dziewczyne okrasc przy wejsciu do autobusu to sie caly autobus oburzyl, ze chuligan niewinnego bije!
Na szczescie mialem to w d..., ale moglo byc gorzej, gdyby kilku facetow zareagowalo.
Na szczescie woleli patrzec w okno..
Czesiu, doskonale wiesz, że chodzi mi o to, żeby reagować.czesław&jarząbek pisze:akurat cHWDP ma troche inną geneze...jeszcze ze stanu wojennego, ale ile razy w ostatnich latach zdazyło mi sie do nich odwoływać to rezultat był zawsze do baniBaron pisze:a jeszcze kwestia hasła chwdp i innych tego typu kretyństw...
[ wyjątkiem na + bywa drogówka przy wypadkach]
jak mi busa zajebali to se go musiałem znalezc i odzyskać a oni z radością przysłali pismo czy wobec tego mogą juz sprawę zamknąć
także...cHWDP...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości