naopowiadają tacy znawcy ludziom , że się znają i zrobią np. za 50 zł diagnostykę a wszyscy inni to oszuści i wyrwigrosze , a potem ......
przywożą z płaczem auto na lawecie z takimi wynikami i słowami : Panie ratuj

Uploaded with ImageShack.us

wiesz ja moge zaraz napisac ze disco IV czy inny smietnik odpalam na agrafke , przeczytasz takie bzdury i bedziesz puzniej na innych forach pisal ze na tym forum do discacza agrafka potrafia odpalic . Pozatym ktos kto ma magiczna wiedze ktora przynosi dochod nie rozdaje jej na lewo i prawo po forach tylko trzyma dla siebie . Ja wiekszosc swojej magicznej wiedzy dowiaduje sie od zaprzyjaznionych ASO lub specjalistow w danej dziedzinie a nie z forum , bo tam najczesciej ktos wie ze cos dzwoni ale niewie gdzie i posluchanie takiego czlowieka moze spowodowac wiecej strat niz pozytku . Zycze tobie milej lektury forum i wykozystanie tej wiedzy w przyszloscicordoba_2004 pisze:Kolega Sebeks ma milion procent racji w tym co pisze
a kto nie wierzy polecam postudiowanie forum elektroników http://www.automotoserwis.pl
i opamiętanie się w pisaniu bzdur Najpierw wiedza i praktyka a potem wypisywanie zasłyszanych w warsztacie opinii . To tak jak z tym że Disco III IV nikt nie umie naprawić heheeh prócz was,
a jakoś robią i się śmieją
gosc pisze: Ja wiekszosc swojej magicznej wiedzy dowiaduje ...
idz zobacz czy tobie tarpana nieukradli EOTsebeks pisze:gosc pisze: Ja wiekszosc swojej magicznej wiedzy dowiaduje ...
skoro masz taką magiczną wiedzę to powinieneś wiedzieć że alarmy w średniej klasy samochodach można wyrzucić do śmietnika i o wiele lepszym zabezpieczeniem od nich jest choćby lewe odcięcie wtrysku albo pompy paliwa![]()
co do agrafki, tak się odpalało malucha, dziś się wchodzi z laptopem do auta i się jedzie, powiedz mi jakim to wielkim problemem jest rozgryźć zwykłe immo albo seryjny alarm (w przeciętnym samochodzie, pomijając waszego ukochanego CDI-ka, dyskoteki i tym podobne, nie wiem zagłębiałem się tylko w jedną markę) skoro w danej serii działa na tej samej zasadzie i ma ten sam protokół ? dalej zagłębiać się nie ma sensu bo jak słusznie zwróciłeś uwagę takie informacje trzyma się dla siebie
moglbym zarzucic go argumentami ale niewidze przeciwnika do debatycordoba_2004 pisze:no tak nie ma argumentów trzeba rzucić wieprzem i uciec hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość