Pickup
Pickup
znalazlem cos takiego , moze ktos widzial
http://www.off-road.pl/modules.php?name ... le&sid=467
najgrsze jest to ze wczoraj mijalem ten samochod w zabrzu, jednak jechal nim A. Sudol - właściciel. wiec pewnie mu zajufali zaraz po tym lub w nocy.
najdziwniejsze jest to , ze jest to samochod juz pomotany- czyli bardzo charakterystyczny. a i tak go zwineli.
http://www.off-road.pl/modules.php?name ... le&sid=467
najgrsze jest to ze wczoraj mijalem ten samochod w zabrzu, jednak jechal nim A. Sudol - właściciel. wiec pewnie mu zajufali zaraz po tym lub w nocy.
najdziwniejsze jest to , ze jest to samochod juz pomotany- czyli bardzo charakterystyczny. a i tak go zwineli.
-
- Kontaktowanie:
230V na kerownicy i lewarku zmiany biegów.Bartas pisze:temat widzę gorący, kurwencjamnie bieże jak czytam takie newsy
![]()
margines czy nie i tak musimy wytoczyć szmatą wojnę.
Wyrazy współczucia dla właściciela
Poodcinać gnoją łapy

wymieniałem zamki i stacyjki

A policja...- zgroza
[/quote]
Z Policją to fakt kiepskawo, ale wierz mi, że są 101 % Policjanci rodem "Brudny Harry"
W Policji za duzo pracuje ludzi na tzw. "odbębnić słuzbę i do domku" jak widzą zagrożenie to mu sie legitymowac nie chcę bo kwity będzie wypełniał, a jak są ambitni policjanci to starzy policjanci ich "piłują" i zarażają łapówami, wódką, układami itd. To smutne, ale jestem optymistą bo znam bardzo wielu wartosciowych policjantów, pracujących z pasją, zangażowaniem, studiujacych, szkolących się na najwyższych poziomach i to nie tylko z ekip szturmowych. To są ludzie ostatniej szansy w tym systemie chorym od kłamstw, łapówek itd. Mógł bym bardzo duzo pisac na ten temat ale to raczej na gadki przy ognisku.
Pozdrawiam właśnie prawdziwych policjantów
.
Najbardziej śmieszy mnie jak na Policję biegają, przestępcy o pomoc albo anarchole, kibole. Praca jak praca ale policjant też człowiek a wszędzie są dupki

Z Policją to fakt kiepskawo, ale wierz mi, że są 101 % Policjanci rodem "Brudny Harry"

W Policji za duzo pracuje ludzi na tzw. "odbębnić słuzbę i do domku" jak widzą zagrożenie to mu sie legitymowac nie chcę bo kwity będzie wypełniał, a jak są ambitni policjanci to starzy policjanci ich "piłują" i zarażają łapówami, wódką, układami itd. To smutne, ale jestem optymistą bo znam bardzo wielu wartosciowych policjantów, pracujących z pasją, zangażowaniem, studiujacych, szkolących się na najwyższych poziomach i to nie tylko z ekip szturmowych. To są ludzie ostatniej szansy w tym systemie chorym od kłamstw, łapówek itd. Mógł bym bardzo duzo pisac na ten temat ale to raczej na gadki przy ognisku.
Pozdrawiam właśnie prawdziwych policjantów

Najbardziej śmieszy mnie jak na Policję biegają, przestępcy o pomoc albo anarchole, kibole. Praca jak praca ale policjant też człowiek a wszędzie są dupki

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
ryba pisze:powinno być proste prawo:
ukradłeś coś prawą ręką - odcina się prawą dłoń
ukradłeś coś lewą - upier... lewą
byłeś szpiegiem - won uszy do smietnika itd.
wiem , że to skrajne zasady, ale k... to by może czegoś tych szmat nauczyło

święta prawda, gada nie nauczysz mysleć pozytywnie a bez ręki ma powód do namysłu czemu jej nie ma

a mnie najbardziej denerwuje, jak jest mecz pilki noznej , w takim prowincjonalnym klubiku jakim jest piast gliwice. agencja ochrony znajomego ocharnia toto, mowi ze pol firmy zawsze na nogach ( jakie to koszty!!!) a wrazie czego stoi ok 28 radiowozow pelnych pałkarzy...zawsze.
wszystko rozumie , ale w kazdym aucie siedzi po 4 to juz mamy 120 funkcjonariuszy , ktorych trzeba oplacic, ubrac, auta zatankowac. Gdyby tych 120 zajelko sie patrolami, sciganiem przestepstw. toby inaczej to wygladalo. auta by tak nie ginely, byloby bezpieczniej ( chociaz wolniej by sie jezdzilo ), wieksza wykrywalnosc ...ble ble. utopia jak [cenzura], trudo.
ogolnie strasznie mnie wkuur..wia jakas banda debili jest chroniona jak prezydent, a p[o osiedlach morduja sie dzieciaki.... etc. po 8 latach mieszkaniu w domku , dopiero poznalem mojego dzielnicowego
! po 8 latach, a powiniem go poznac od razu. pseudokibica powinni dac kije , zamknac na stadionie przed meczem. mala strata spoleczna.
a jezeli juz chca organizowac cos takiego, to niech organizator placi sobie sam za ochrone. i to nie jest tylko jedna taka " sprawa"
ffakenszit
wszystko rozumie , ale w kazdym aucie siedzi po 4 to juz mamy 120 funkcjonariuszy , ktorych trzeba oplacic, ubrac, auta zatankowac. Gdyby tych 120 zajelko sie patrolami, sciganiem przestepstw. toby inaczej to wygladalo. auta by tak nie ginely, byloby bezpieczniej ( chociaz wolniej by sie jezdzilo ), wieksza wykrywalnosc ...ble ble. utopia jak [cenzura], trudo.
ogolnie strasznie mnie wkuur..wia jakas banda debili jest chroniona jak prezydent, a p[o osiedlach morduja sie dzieciaki.... etc. po 8 latach mieszkaniu w domku , dopiero poznalem mojego dzielnicowego

a jezeli juz chca organizowac cos takiego, to niech organizator placi sobie sam za ochrone. i to nie jest tylko jedna taka " sprawa"
ffakenszit
zgadza się, jeśli chodzi o HUJliganów to idą sie napierdalać, ja też lubiłem koncerty - pogo, napierdalanki grupowe bo zrozumiałem że my mężczyźni mamy dzuszę wojownika i lubimy pot, krew itd. ale trza żyć w cywilizacji a nie w dźungli i ten nadmiar mocy upalać w terenie, sportach klasycznych, extremalnych a nie być [cenzura] wielkim sraczo co kopie kolegę leżącego. Dlamnie to wzór nie dojrzałości i braku znaleźienia się we wspólczesnym społeczeństwie. Zwłaszcza przestepcy zorganizowani to przykład wyboru na łatwiznę, bo kupić "klamkę" i bycie "półtoragoscia" to typowe mięczactwo z najniższej półki.Drako pisze:a mnie najbardziej denerwuje, jak jest mecz pilki noznej , w takim prowincjonalnym klubiku jakim jest piast gliwice. agencja ochrony znajomego ocharnia toto, mowi ze pol firmy zawsze na nogach ( jakie to koszty!!!) a wrazie czego stoi ok 28 radiowozow pelnych pałkarzy...zawsze.
ogolnie strasznie mnie wkuur..wia jakas banda debili jest chroniona jak prezydent, a p[o osiedlach morduja sie dzieciaki.... etc. po 8 latach mieszkaniu w domku , dopiero poznalem mojego dzielnicowego! po 8 latach, a powiniem go poznac od razu. pseudokibica powinni dac kije , zamknac na stadionie przed meczem. mala strata spoleczna.
ffakenszit
- Peepuck!
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie! Ja też bardzo lubie pogo i koncerty( łaże do dzisiaj choć duza trójka z przodu) swego rodzaju klimat knajpianych bójek czy solówek, cooż za młodu troszke się rozrabiało ale człowiek miał swój honor. Leżącgo się nie kopało, klient z laska był nie do ruszenia,starszy człowiek był autorytetem, sprzety praktycznie nigdy nie były używane, a jak ktos dostał po pysku to miesiąc sie wstydził z domu wyjść. Jak patrze teraz na to co się dzieje to włos na głowie mi się jeży!!! 15 gnoi skacze po głowie leżacego, laskę tłuką jak faceta, szczyle gonią po osiedlach z siekierami. Ja pierdyle, tak jest dzisiaj... A co będzie za 10-15 lat?? Twoje dziecko dostanie ołów między oczy bo szło nie ta stroną ulicy co trzeba?? Makabra. Jak jadę parchem przez miasto i widzę takich gnoi to normalnie aż mnie korci by włączyc wycieraczki i drzeć po chodniku... Muszę wyskoczyć w teren albo iść na jakiś koncert by odreagować bo czasem nie mogę.Bartas pisze: zgadza się, jeśli chodzi o HUJliganów to idą sie napierdalać, ja też lubiłem koncerty - pogo, napierdalanki grupowe bo zrozumiałem że my mężczyźni mamy dzuszę wojownika i lubimy pot, krew itd. ale trza żyć w cywilizacji a nie w dźungli i ten nadmiar mocy upalać w terenie, sportach klasycznych, extremalnych a nie być [cenzura] wielkim sraczo co kopie kolegę leżącego. Dlamnie to wzór nie dojrzałości i braku znaleźienia się we wspólczesnym społeczeństwie. Zwłaszcza przestepcy zorganizowani to przykład wyboru na łatwiznę, bo kupić "klamkę" i bycie "półtoragoscia" to typowe mięczactwo z najniższej półki.
Chcę być dezerterem, który ma SZANSĘ POWODZENIA
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
...to MY tworzymy ten cholerny świat...
nie mamy wpływu na wszech szczekające gówniarstwo z którego zradza się beszczelne, agresywne pokolenie. Oczywiscie nieuogólniam mam optymistyczną wizję Świata i to MY dawajmy przykład innym że Szlachectwo, Honor, Moralność, Wiara ....... to słowa prawdziwe i aktualne. Dziś jak ktos potrzebuje pomocy i pomagam mu to ludzie się patrzą jak na dziwoląga, albo szufladkują cie jako nawiedzony
nie mamy wpływu na wszech szczekające gówniarstwo z którego zradza się beszczelne, agresywne pokolenie. Oczywiscie nieuogólniam mam optymistyczną wizję Świata i to MY dawajmy przykład innym że Szlachectwo, Honor, Moralność, Wiara ....... to słowa prawdziwe i aktualne. Dziś jak ktos potrzebuje pomocy i pomagam mu to ludzie się patrzą jak na dziwoląga, albo szufladkują cie jako nawiedzony

Eee..Drako, przesadzasz..Do mnie przyszli w zeszłym tygodniu po..trzydziestu latach i to od raz dwóchDrako pisze:.. po 8 latach mieszkaniu w domku , dopiero poznalem mojego dzielnicowego! po 8 latach, a powiniem go poznac od razu.

Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
- Peepuck!
-
- Kontaktowanie:
Wiesz, też staram się jak moge pomagać ale od pewnego zajścia jestem dużo ostrożniejszy i podchdzę do tego z dystansem. Kiedyś jechałem tramwajem i na przystanku wsiada do tramwaju szcyl z papierosem i nachlany lekko ( faza nieśmiertelności) i dawj zaczyna wyklinać jakąś babinkę od najgorszych i do zgredzia sie przywala. Ludziska oczywiście ślepia w okno i niczego nie widzą. Podszedłem do niego dostał kilka liści a potem go wykopałem z tramwaju. I co?? Te same ludziska co trzęsły tyłkiem nagle do mnie z ryjem że bandyta jestem i dzieciaka bije. Normalnie jakbym w łeb obuchem dostał...
Chyba znacznie odbieglismy od tematu...
Chyba znacznie odbieglismy od tematu...
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
No właśnie..a reszta na części. W ASO chore ceny, zamienników nie ma i teraz co ? "Używki".. ze "szrotów"..Wiechu pisze:temu wyciągarkę, tamtemu opony, hieny na "okazję" zawsze się znajdą

Złodziej, to złodziej ale dla kogoś kradnie..
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
- Peepuck!
-
- Kontaktowanie:
Właśnie! A najbardziej mnie wqrwia jak kolo kupi od złodzieja radio albo jakieś części a za jakiś czas dżwigną mu to radio i wtedy na złodziei wyklina jakie to gnoje i jaki on nieszczęśliwy. Ale wcześniej nie pomyślał tuman jeden że to radio co kupował to też inny płakał jak on....zbig pisze:No właśnie..a reszta na części. W ASO chore ceny, zamienników nie ma i teraz co ? "Używki".. ze "szrotów"..Wiechu pisze:temu wyciągarkę, tamtemu opony, hieny na "okazję" zawsze się znajdą![]()
Złodziej, to złodziej ale dla kogoś kradnie..
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
-
- Kontaktowanie:
Co znaczy "WY" ? Jeżeli "WY", to znaczy, że TY nie ? Bo ja NIE.WyRC pisze:Bez urazy
Ale to Wy kupujecie tanie części do swoich padlin więc co się podniecacie
Wszystkie auta nie chodziły w terenie HaHaHaHa.
Kit dobry jak każy inny.
Z urazą..
Dołączam do Zbiga ja też NIE jak padła mi skrzynia w troopku to sprowadziłęm sobie drugiego rzęcha z Hollandu trwało to baardzo długo a mogłem poszukac na miejscu szybciej i taniej pewnie no i ze 100% gwarancją pochodzenia 
Wiec nieuogulniajcie ludzie tekstami w stylu to WY kupujecie... Na pewno są tu tacy którzy kupują taniej bo nie mają kasy, kwestia gdzie, od kogo, i jak i w zasadzi eot ich sprawa tylko jak im ktoś zniknie kiedyś furkę mam nadzieję że zanim zaczna płakać ugryzą się w język i poddadzą sie refleksji nad soba i swoim postępowaniem. Dziś kumpelk w pracy przychodzi ż emu wczoraj radio wyjełi z volvo, przy okazji rozwalając w drzazgi zamek... Po kilku godzinach kolesie przynieśli radio "w ząbkach" z jednej strony fajnie.. ale z drugiej... ja chyb awolałbym użyć znajomości do namierzenia i skopania dupy olewając radio...
Pozdrawiam

Wiec nieuogulniajcie ludzie tekstami w stylu to WY kupujecie... Na pewno są tu tacy którzy kupują taniej bo nie mają kasy, kwestia gdzie, od kogo, i jak i w zasadzi eot ich sprawa tylko jak im ktoś zniknie kiedyś furkę mam nadzieję że zanim zaczna płakać ugryzą się w język i poddadzą sie refleksji nad soba i swoim postępowaniem. Dziś kumpelk w pracy przychodzi ż emu wczoraj radio wyjełi z volvo, przy okazji rozwalając w drzazgi zamek... Po kilku godzinach kolesie przynieśli radio "w ząbkach" z jednej strony fajnie.. ale z drugiej... ja chyb awolałbym użyć znajomości do namierzenia i skopania dupy olewając radio...
Pozdrawiam
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

A owszem kupiłem parę razy tanie części - również od osób z forum - ciekawe czy będą zadowolone z podtekstu jaki zawarłeś w swojej wypowiedzi - że niby to złodziej sąWyRC pisze:Bez urazy
Ale to Wy kupujecie tanie części do swoich padlin więc co się podniecacie
Wszystkie auta nie chodziły w terenie HaHaHaHa.
Kit dobry jak każy inny.

"Ale to WAS stać na drogie części więc pewnie pienądze z kradzieży macie bo uczciwie sie nie da zarobić"
i co przyjemnie

Bez urazy