a tak w ogóle to współczuje każdemu komu skradziono autko bo wiem co to znaczy.. a tym ku..wa jeb..nym chu..om co nie mają dość odwagi by wziąść się za uczciwą pracę.. normalnie brak słów

żebyś wiedział.. kiedy zgłaszałem kradzież policjant mi powiedział, że złodzieje ich podsłuchują (dosłowniemephi pisze:Najgorsze jest to, że je.ani złodzje mają swoje wtyczki z firmach
ubezpieczeniowych i w policji...
Gdybym go doszedl to pewnie teraz czekalbym na rozprawe w sprawie pobicia ze skutkiem, wyjatkowo kiepski dzien wtedy mialem.LR_Olek pisze:nie doszedles go?Discotheque pisze:Mi wczoraj w nocy na moich oczach zaj.bali kolpak z Roomstera, sluzbowe auto nowka 2k przebiegu.
To jest dopiero beszczelnosc, kolo na luzie sciaga Ci kolpak, widzi ze lecisz z 4 pietra z gazrurka i spokojnym dzordzem odchodzi w niebyt
co za farta mial...
młody_kon pisze:...później się okazało na stacji paliw, że nawet korek wlewu paliwa sobie przywłaszczyli![]()
u nas kołpaki są dodatkowo przymocowane tytyrytkamiDiscotheque pisze:Mi wczoraj w nocy na moich oczach zaj.bali kolpak z Roomstera, sluzbowe auto nowka 2k przebiegu.
To jest dopiero beszczelnosc, kolo na luzie sciaga Ci kolpak, widzi ze lecisz z 4 pietra z gazrurka i spokojnym dzordzem odchodzi w niebyt
Moja "tesciowa" ma tak zrobionemudder pisze:ja widziłem jak gość na kołpaku miał wytopiony numer rej.Żaba_ pisze:Jak mi kiedyś w plaskaczu notorycznie kradli kołpaki to napisałam na nich markerem numer rejestracyjny... od razu skończyło się kradziejstwo
napędzanie rynku używkami nieznanego pochodzenia to codzienność, a to motor zapotrzebowaia na te części, koledzy aby tego było mało znam mechanizm ASO nie ważne jakiej marki, który z dobrej woli proponuje używane podzespoły główne jeżeli nie stać właściciela na np; remont skrzyni. Dają gwarancję uruchomienia. Wszystko by było ok, gdyby nie to ,że zakupine cześci są pochodzenia pewnego hurtownika zaopatrującego sie z dziuplowniDrako pisze:nie byloby zlodziejstwa gdyby nie popyt.
Co robimy jak sie cos zepsuje w naszych autach ? Szukamy " uzywek" bo malo kogo stac na nowe czesci w Aso a nie zawsze sa zamienniki.
i tak sie spirala nakreca...
Kazdy z nas wolalby zamowic na legalu czesci w ASO ale jakby nie bylo jest to wspieranie innej formy zlodziejstwa
Ogolnie do dupy jak z ta dzisiejsza pogoda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość