skradziono terrano I
skradziono terrano I
witam kolegow forumowiczow
skradziono nissana terrano I z 93 roku nr vin JN1WBYD21U0166578
numery slabo widoczne na ranie pod akumulatoren kolor ciemna zielen metalik, orurowany
uszkodzona obudowa lusterka lewego ,lewa strona przerysowana na calej dlugosci, wgniecenie na karoserii przy ramieniu kola zapasowego
samochod jezdzil po wroclawiu worzac niepelnosprawne dziecko do szkoly
w zalaczeniu dwa zdjecia
jezeli to auto wyplynie gdzies na rynku prosze o kontakt 692142476 dzieki za pomoc Mariusz Pysz-Krasowski
skradziono nissana terrano I z 93 roku nr vin JN1WBYD21U0166578
numery slabo widoczne na ranie pod akumulatoren kolor ciemna zielen metalik, orurowany
uszkodzona obudowa lusterka lewego ,lewa strona przerysowana na calej dlugosci, wgniecenie na karoserii przy ramieniu kola zapasowego
samochod jezdzil po wroclawiu worzac niepelnosprawne dziecko do szkoly
w zalaczeniu dwa zdjecia
jezeli to auto wyplynie gdzies na rynku prosze o kontakt 692142476 dzieki za pomoc Mariusz Pysz-Krasowski
wszyjscy ludzie wszystko wiedza
TYRAN I 2.7był FRONTERA 2.8TDi
TYRAN I 2.7był FRONTERA 2.8TDi
- gosik.wroc
-
-
-
- Kontaktowanie:
Do dzis niezapomne akcji jak koledze mojemu skradli samochod.
poszlismy na komisariat, ale w drodze do niego namowilem kolege co by kupil jakiegos taktaka lub inna karte prepaidowa. przy zgloszeniu podal ten numer z nowozakupionej karty. zdziwil sie gdy po dwoch godzinach od zgloszenia na policje, zadzwonili do niego z propozycja odkupu auta. na nowoodpieczetowany i aktywowany numer, ktory znal on i Pan policjant.
wrocilismy na komisariat z uwagi na ta dziwna sytuacje. obslugiwal nas inny Pan policjant. posluchal, pokrecil glowa i tyle.
nastepnego dnia rano auto stalo pod blokiem cale i zdrowe.
O)t taka historia z komisariatu na pradze pld w wawie.

poszlismy na komisariat, ale w drodze do niego namowilem kolege co by kupil jakiegos taktaka lub inna karte prepaidowa. przy zgloszeniu podal ten numer z nowozakupionej karty. zdziwil sie gdy po dwoch godzinach od zgloszenia na policje, zadzwonili do niego z propozycja odkupu auta. na nowoodpieczetowany i aktywowany numer, ktory znal on i Pan policjant.
wrocilismy na komisariat z uwagi na ta dziwna sytuacje. obslugiwal nas inny Pan policjant. posluchal, pokrecil glowa i tyle.
nastepnego dnia rano auto stalo pod blokiem cale i zdrowe.
O)t taka historia z komisariatu na pradze pld w wawie.

- Broncosaurus
- gosik.wroc
-
masz rację - ale z postu Stilla wynika raczej, że do tej pory AC nie miał, więc taką wersję założyłamkrzysdl pisze:chyba że masz kontynuacje ubezpieczeniagosik.wroc pisze:@Still
muszę Cię zmartwić: AC dostaniesz tylko, jeśli samochód nie skończył 10 roku życia...![]()
@mpszek
współczuję
pozdr.
Uwierz mi, że prymitywne zabezpieczenia dają złudne poczucie bezpieczeństwa, instalacje typu odcięcie wtrysku i takie tam obchodzi się w kilka sekund - jeden znajomy elektryk zrobił mi prezentację, bo miałam takie zabezpieczenie, a poprzedni właściciel mi o nim zapomniał powiedzieć. A złodzieje z reguły znają się niestety na swoim fachuklucz13 pisze:Bo nie było zabezpieczone nawet w prymitywny sposób

pozdr.
- gosik.wroc
-
Informacja od agentki ubezpieczeniowej z przedwczoraj, więc chyba coś się zmieniło. Inną kwestią jest kontynuacja jak słusznie zauważył krzysdl.seba l200 pisze:ja mialem merola rok temu z 1986 rok i mi zrobili na niego ac wiec nie wiem dlaczego ma nie przekraczac 10 lat??? chyba ze sie przepisy zmienily![]()
![]()
![]()
pozdr.
- gosik.wroc
-
zabezpieczenia
najlepsze zabezpieczenie to gps.
- gosik.wroc
-
Re: zabezpieczenia
aha - dzięki niemu mój dawny szef wie, po której ulicy w Moskwie porusza się skradzione mu auto...rexok pisze:najlepsze zabezpieczenie to gps.

pozdr.