Świetne zdjęcia - i jak widać miejscami w extremie było głęboko... baaaardzo głębokodardes pisze:Niezłe foty z imprezy; http://fotonozbiory.pl/galeria?album=13&gallery=94

Moderator: Student
Świetne zdjęcia - i jak widać miejscami w extremie było głęboko... baaaardzo głębokodardes pisze:Niezłe foty z imprezy; http://fotonozbiory.pl/galeria?album=13&gallery=94
mieliśmy tą samą sytuację , powiedzieliśmy sędziemu , że odpuszczamy 7os ,bo musimy palnikować na metę (mało czasu było). Podbił nam start i powiedział , że możemy zostawić kartę u niego i będziemy klasyfikowani. Wpisał godzinę zdania. Upewniłem się jeszcze czy na pewno nie dostaniemy taryfy. Nam to pasowało , mogliśmy sobie taśtasiem dojechać do mety (byliśmy praktycznie o czasie ,gdzie poinformowaliśmy org. o sytuacji i było wszystko ok.) , a było nam zimno po 6os gdzie trochę popływaliśmy. Taką procedurę zaproponował nam sędzia i dlatego drążę temat , bardziej dla wyjaśnienia sytuacji , bo nie wiem o co chodzi.kamill00 pisze:Tylko, że dojechaliśmy do mety a sędzia na ostatnim os-ie powiedział, że kartę można u niego zostawić.dardes pisze:Patrz regulamin, jak nie dojedziesz do mety to dostajesz taryfę i jesteś nieklasyfikowany, i potem zlicza się tylko ilości zaliczonych prób na podstawi których ustala się miejsca.
Dalej nie rozumiem. A do organizatorów nie mam co dzwonić bo oni jeszcze więcej nie rozumieją
kierowca wstrzymuje oddech na kilkanaście sekund , to było jedno miejsce ,jeziorko z rowkiem o szerokości 1,5 metraGUTMAN pisze:
Snorkel dla silnika jest, a gdzie rurka do oddychania dla kierowcy?
ajtam ajtam jedna z fajniejszych prób, jak w nocy mi się tam podobało.... z wody nie chciało się wychodzić bo była bardzo cieplusiartrwoga pisze:kierowca wstrzymuje oddech na kilkanaście sekund , to było jedno miejsce ,jeziorko z rowkiem o szerokości 1,5 metra
Odchodzi się od ciamkania arbuzartrwoga pisze: ..gazfan jest niefajny nie dał pociamkać arbuza
Bardzo bym prosił pokoi nie mieszać.. Piątka zapłaciła za bar.margod pisze: A na koniec uciekł i nie zapłacił rachunku za pokój nr 5
suzus pisze:ładny druszlak![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość