bardzo chętnie wziąłbym udział w tej imprezie ale jak na razie wciąż nie mam jeszcze auta 4x4. Czy ktoś może szuka pilota/partnera?
Mam trochę doświadczenia w jeździe 4x4 ale nie mam rajdowego.
Mam dusze sportowca i dobry humor

pozdrawiam
Moderator: Student
a czy wiesz, że :WojtekSz pisze:Czesc
bardzo chętnie wziąłbym udział w tej imprezie ale jak na razie wciąż nie mam jeszcze auta 4x4. Czy ktoś może szuka pilota/partnera?
Mam trochę doświadczenia w jeździe 4x4 ale nie mam rajdowego.
Mam dusze sportowca i dobry humor
pozdrawiam
Dokładnie tak. Podstawą dobrej jazdy jest świetne rozumienie sie kierowcy i pilota. Tego nie da się opanować w ilka godzin. Jak chcesz jeździć z kimś jako pilot na poważnych rajdach to najpierw musicie spędzić razem wiele godzin w terenie.Krecik pisze:wojtek, tylko my zaczynalismy ... od podstaw
wiesz, gaziki, uazy, i tak dalej, pojeżdzawki terenowe
a dopiero potem decydowalismy sie na pilotowanie w 'najbardziej extremalnym rajdzie terenowym' (albo i nie decydowalismy
Tak byłoStudent pisze:heh... szkoda, że ja nie dałem takiego anonsa wcześniej![]()
Jako element najważniejszy mojego CV było by chyba przeciągnięcie miliarda ton kretowej gelendy za pomocą tirfora przez pół suwalszczyzny![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość