GPSAuto na wince
Moderator: Albert_N
GPSAuto na wince
Jak w temacie. Przejrzalem caly dzial. Jedni pisza,ze dziala inni ze nie. Czy komus z kolegow udalo sie odpalic ww program na zwyklej biedronkowej nawi?? Walcze z tym juz drugi dzien, ale efekty marne.
Re: GPSAuto na wince
Mam Akirę i nie działa tak jak trzeba. Jak jadę to jest ok. ale jak stanę to przechodzi w ekran główny. Po ruszeniu znów trzeba nadusić dyst. lub speed 

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Wczoraj walczylem z tym programem na mancie i w sumie jeszcze go na niej nie uzywalem. Faktycznie dziwne rzeczy dzialy sie z menu. Niby sie pozycjonowal ale skakal po ekranach. Moze w ruchu byloby lepiej. W kazdym razie to tez tylko polsrodek, bo wygoda uzytkowania raczej marna.
GPS auto ma problemy na każdym innym systemie niż win mobile.
Pajero 2,5TD 86r. GG 649597
To jescze w temacie win ce (i wszystkich akir peiyingow i innych gocleverow)
Czy jest jakis program, w ktorym wyznacze sobie ladnie na kompie trase (punkty) i on mnie po tych punktach pozniej prowadzi? Walcze ktorys dzien z Garminem XT i jestem coraz blizej, ale na jutro potrzebuje i na pewno nie zdaze.
Dodam,ze MapSource jakby prawidlowo ekportuje trase na karte, ale sam program juz jej nie widzi.
Czy jest jakis program, w ktorym wyznacze sobie ladnie na kompie trase (punkty) i on mnie po tych punktach pozniej prowadzi? Walcze ktorys dzien z Garminem XT i jestem coraz blizej, ale na jutro potrzebuje i na pewno nie zdaze.
Dodam,ze MapSource jakby prawidlowo ekportuje trase na karte, ale sam program juz jej nie widzi.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- milczacy12
Oczywiście że jest - Ozi Explorer + Ozi Ce
A nawet trasę łatwiej się na samym Ozi CE 'projektuje' - tak tydzień temu czyniłem.
A nawet trasę łatwiej się na samym Ozi CE 'projektuje' - tak tydzień temu czyniłem.
-
Hilux has me...
Hilux has me...
Wlasnie mialem do Ciebie pisac na PW
Podobno da sie mapy Garminowe (img) da sie bez problemu wrzucic na Oziego. Probowales?

Podobno da sie mapy Garminowe (img) da sie bez problemu wrzucic na Oziego. Probowales?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- blizzard
- Kontaktowanie:
Na pocketach do map garmina wystarczy darmowy PTGMAP.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI
oooo....
Dolkladnie o cos takiego chodzilo.
Uzywasz?
W podstawowych funkcjach stoi:
* Zapis śladów
* Zapis śladów, waypointów i tras w formatach *.gdb i *.mps
Mozna w MapSource trasy wyrysowyac? Albo w jakis inny sposob wrzucac trasy z czy innego urzadzenia?

Dolkladnie o cos takiego chodzilo.
Uzywasz?
W podstawowych funkcjach stoi:
* Zapis śladów
* Zapis śladów, waypointów i tras w formatach *.gdb i *.mps
Mozna w MapSource trasy wyrysowyac? Albo w jakis inny sposob wrzucac trasy z czy innego urzadzenia?
- blizzard
- Kontaktowanie:
Ja mam to zamiennie z Ozim. Całą Rumunię zjechałem na zmianę na skanach w Ozim i mapach jakiegoś atlasu Rumunii w formacie img (garmin). Mapy dodawałem ręcznie (porostu się wgrywa plik) bez MapSource. Śladu nie zapisywałem, ale pewnie się da.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI
Zapisywac slad to wiem,ze sie da.
Mi chodzi raczej czy da sie wrzucic na to urzadzenie slad/mape wytyczona na kompie
Mi chodzi raczej czy da sie wrzucic na to urzadzenie slad/mape wytyczona na kompie

Na jakim sprzecie odpalasz?
Bo mi sie relatywnie mala mapka wysypala przed chwila. Niechce zaladowac. Nawet jak obcialem do mojego obszaru (3 MB) to sie nie wczytala.
Bo mi sie relatywnie mala mapka wysypala przed chwila. Niechce zaladowac. Nawet jak obcialem do mojego obszaru (3 MB) to sie nie wczytala.
Dosc mocna maszyna. Na chinskim odblokowanym peiyingu nie lata - blad pamieci
Daj na pw maila to podesle Ci mapke i sprawdzisz czy u Ciebi ruszy.
Daj na pw maila to podesle Ci mapke i sprawdzisz czy u Ciebi ruszy.