Bo slyszalem,ze mapy topo z tej strony ktos juz zessal i udostepnil, ale nikt nie wie gdzie

W jakiejs tam nawigacji sa wgrane jako defaultowe. Moze stamtad konwersje ktos zrobil? Wie ktos cokolwiek ?
Do Garmina by mi sie nadaly.
Moderator: Albert_N
No generalnie najleppiej bylo wszystkie, ale zoom tak 1km (skala z MS) bylby ok.Chochol pisze:a ktora warstwa Cie interesuje?
tanto pisze:Wojtek, jak bardzo ci się spieszy z mapami?
Mam prawie zrobione mapy dla Zachodniopomorskiego, tzn. mapy są zrobione i przetestowane, ale zanim pójdą do ludzi muszę na nie nanieść jeszcze obszary Zespołów Przyrodniczo-Krajobrazowych. ...i to 'jeszcze' bardzo się przedłuża :-/Wojtek_W pisze:Nie. Takie moje przemyslenia , bo GP Mapa topo jest taka raczej slaba, a ta z Geoportalu juz ma wiecej drog.
A czemu?
Udostępniłeś mapy? Chętnie wezmę.tanto pisze:Wojtek, jak bardzo ci się spieszy z mapami?
Na żaden serwer nie wrzucałem, ale to nie problem jak można zgrać na dvd.szymano199 pisze:Udostępniłeś mapy? Chętnie wezmę.tanto pisze:Wojtek, jak bardzo ci się spieszy z mapami?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości