Kontrola legalności systemu GPS w aucie
Moderator: Albert_N
- Jimmy strzeszkowice
- jestem tu nowy...
pewnie nie jedna osoba by kupiła legalna mapę ale u nas co rok coś przebudowują i trzeba aktualizować na zachodniej europie maja pobudowane co trzeba i można kupić program wydać kasę i nie marudzić , proponuje GPS z jakaś tania mapa dołączoną w zestawie np lark i to gówno w nim, na karcie sd mapa i trochę opanowania resztę wiadomo jak zrobić 

Nobert tUS
GMC Jimmy 2,8 86r dwie sztuki jedna do jazdy a jedna dawca
Re: Kontrola legalności systemu GPS w aucie
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
A jak używam darmowych progów i do tego sam sobie tworzę mapy? To co mi zabiorą? Zawód?
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

okazuje się że kontrola legalnosci jest nielegalna:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /960737054
była Vitara JLX 1.6 16V 97r.
Przecież to od początku było wiadomePaveL pisze:okazuje się że kontrola legalnosci jest nielegalna:

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Obawiam się że pismaki nie sa debilami. Oni realizują zamówienia. Niezależnośc mediów to już historia.
Ale że policja na zamówienie, lub pod naciskiem z zewnątez robi nielegalne kontrole - to już tragedia.
Ale że policja na zamówienie, lub pod naciskiem z zewnątez robi nielegalne kontrole - to już tragedia.
była Vitara JLX 1.6 16V 97r.
A może to częśc większego spisku i to tylko był sygnał coby "szybko i sprawnie rozwiąza problem" i teraz czask prask i jaka nowella wejdzie która pozwoli na takie kontrole...? 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

wystarczy wiedziec jak skad i jak szybko wyjac karte sd i nie ma problemu

był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
jest: jimniak, 2001
Auta też można kraść, wystarczy wiedzieć którędy uciec i gdzie schować.
Gratuluję.
Gratuluję.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- mazurkas007
-
Re:
Jimmy strzeszkowice pisze:pewnie nie jedna osoba by kupiła legalna mapę ale u nas co rok coś przebudowują i trzeba aktualizować na zachodniej europie maja pobudowane co trzeba i można kupić program wydać kasę i nie marudzić , proponuje GPS z jakaś tania mapa dołączoną w zestawie np lark i to gówno w nim, na karcie sd mapa i trochę opanowania resztę wiadomo jak zrobić
Cos ci sie kolego pokrecilo, ja mam oryginalna mape, legalnie kupiona i jest dozywotnia aktualizacja.
Raz kiedys jak mi sie przypomni, podlaczam odbiornik do kompa, wlaczam aktualizacje i laduja sie wszelkie nowe obwodnice, ronda, itp.....
Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
mazurkas a co to za mapa z dożywociem? bo się zastanawiam co kupić..
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
- mazurkas007
-
GARMIN GPSmap 276C
Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
- Jimmy strzeszkowice
- jestem tu nowy...
mam zaufanie automapy a tam legalizacja jest chyba jedna darmowa od zakupu , jest jak z licencją w antywirusie po roku lub dwóch trzeba zapłacić bo się nie będzie aktualizowała, wiec się ściąga jakieś lewizny
Nobert tUS
Re: Re:
taaa,tylko ze 90% spoleczenstwa jezdzi na nawigacjach z biedronki czy innego shitu,bo tanio kupione i mialby byc takie super hiper oh ah,tylko ze mapy maja do niczego.mazurkas007 pisze:Jimmy strzeszkowice pisze:pewnie nie jedna osoba by kupiła legalna mapę ale u nas co rok coś przebudowują i trzeba aktualizować na zachodniej europie maja pobudowane co trzeba i można kupić program wydać kasę i nie marudzić , proponuje GPS z jakaś tania mapa dołączoną w zestawie np lark i to gówno w nim, na karcie sd mapa i trochę opanowania resztę wiadomo jak zrobić
Cos ci sie kolego pokrecilo, ja mam oryginalna mape, legalnie kupiona i jest dozywotnia aktualizacja.
myslisz ze ktos kupi garmina i pozniej dokupi za jakies 400 aktualizacje dozywotnia lub legalne mapy na kartach?
To tak nie do końca....PaveL pisze:Obawiam się że pismaki nie sa debilami. Oni realizują zamówienia. Niezależnośc mediów to już historia.
90% nie ma pojęcia o czym pisze
276C? Która mapa ma dożywotnią darmową aktualizację?mazurkas007 pisze:GARMIN GPSmap 276C
Moja GPMapa ma 4 aktualizacje gratis, zaś do City Selecta dostałem aktualizacje do City Navigatora 9 i koniec.
pozdr
Y
Też jestem ciekawy co to za mapa, raczej napewno nie GPmapa i nie CN.mazurkas007 pisze:GARMIN GPSmap 276C
Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
pewnie ta darmowa rozwijana przez społeczność 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
MandrakeMapa??

)

GrzechoS pisze:Też jestem ciekawy co to za mapa, raczej napewno nie GPmapa i nie CN.mazurkas007 pisze:GARMIN GPSmap 276C
City Navigator Europe 2010.3
+ dozywotnia aktualizacja za 350zł do zakupienia .... w sklepie

a co do gpmapy,to gpmapy aktualizacji juz nie bedzie ....
tylko topo zostanie
Tee...mooondrala - wątek Ci wycieli 

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
selim pisze:Tee...mooondrala - wątek Ci wycieli
wiem o tym,bo zlecilem jego usuniecie ...
jakbys sie zachowywal kulturalnie to by zostal.
no

No to lecę kupić, bo tyle trzeba wydać na rapidsharea i jeszcze pogmeraćLR_Olek pisze: City Navigator Europe 2010.3
+ dozywotnia aktualizacja za 350zł do zakupienia .... w sklepie

Ostatnio zmieniony czw mar 04, 2010 4:26 pm przez GrzechoS, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
Piszą również ,że dają 3-lata gwarancji
przy czym - Garmin daje 2-lata
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
selim pisze:Piszą również ,że dają 3-lata gwarancji
a wiesz ze ci co pisza o 3 latach gwarancji sa niezalezni od garmin polska i maja wlasny serwis?