Moze ktos wie jak to zrobic ...
Moderator: Albert_N
Moze ktos wie jak to zrobic ...
mam oryginalna mape Czechy - Polska 2005/2005 chcialbym skopiowac na wypadek
gdyby mi sie z oryginalem cos stalo. Nie ma wtornikow ani kopi wiec jesli padnie hm ... poleci nastepne prawie 700 stów. Próbowalem programami: nero, alkohol, clone cd, nie daje sie - wiem ze sa kopie tych map - czyli jest to mozliwe - ALE CZYM I JAK ?

kopiowalem mapy Europa 2002 DX alkoholem i bylo Ok, ale teraz chce skopiowac nowa mape systemu DX Czechy-Polska 2005/2006. Próbowalem Neronem to wiesza sie system i komputer. Clone CD - nie wie co to za plyta a alkohol 120 czyta ale podaje komunikat za pliki sa bledne. Ktos to kopiowal - wiec jest to mozliwe - TYLKO JAK I CZYMstef pisze:spruboj alkoholem - idealny do zabezpieczonych plyt, jeszcze nic sie temu programowi nie oparlo

spróbuj tak: ściągnij program A-Ray Scanner (link) i zeskanuj płytkę z tą mapą, wyświetli ci jakie zabezpieczenie jest na płycie, później w Alcoholu wybierz przy odczycie taki sam profil jaki ci wyświetlił A-Ray Scanner...