chowajcie mocowania do gps'a, palma itp
Moderator: Albert_N
chowajcie mocowania do gps'a, palma itp
jak ktoś jeszcze tego nie robi
w zeszłym tygodniu przed hotelem, w którym spałem w w-wie, wybili szyby w 2 samochodach, w których były takie mocowania i wywalili wszystko ze schowków - liczyli pewnie, że tam GPS schowany
w zeszłym tygodniu przed hotelem, w którym spałem w w-wie, wybili szyby w 2 samochodach, w których były takie mocowania i wywalili wszystko ze schowków - liczyli pewnie, że tam GPS schowany
- blizzard
- Kontaktowanie:
No to chyba zacznę faktycznie chować. Niech tym złodziejom rączki up.....
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI
wszedzie sie lubia wlamywac... jezeli tylko cos ich zainteresuje. Koledze chcieli zaj.. radio a mial sciagniety panel, liczyli ze moze zostawil w schowku albo pod siedzeniem jak sporo osob robi, ale nic nie znalezli bo panel byl w domu za to po zlosci wylamali przelacznik kierunkow i troche zdemolowali srode. KREW ZALEWA
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
Albo zostawiajcie otwart schowek ;p zobaczy przez szybe ze nic nie ma i nie bedzie wybijał 

Nissan Patrol K160 , 3.3 D , 33" MT
www.gdansk4x4.pl
www.gdansk4x4.pl
No i trafiła kosa na kamień...
Z zażenowaniem przyznaję
, że wczoraj zapomnialem zabrac palmtopa z auta, a dzisiaj rano nie bylo calego auta.
(szczegoly tutaj: http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=39703)
Co prawda nie zostawilem go na widoku, uchwytu też nie bylo, ale pozbieralem do reklamowki i wrzucilem tam tez palmtop - a poniewaz mialem kilka innych tobolkow, to tej siatki zapomnialem.
Niestety - numeru seryjnego nie zapisalem, jedynie na opakowaniu jest naklejka z takim numerem:
452149700009 R00 - ale nie wiem czego ona dotyczy
Z zażenowaniem przyznaję

(szczegoly tutaj: http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=39703)
Co prawda nie zostawilem go na widoku, uchwytu też nie bylo, ale pozbieralem do reklamowki i wrzucilem tam tez palmtop - a poniewaz mialem kilka innych tobolkow, to tej siatki zapomnialem.
Niestety - numeru seryjnego nie zapisalem, jedynie na opakowaniu jest naklejka z takim numerem:
452149700009 R00 - ale nie wiem czego ona dotyczy

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Mam wątpliwą przyjemność być od wczoraj stratny szybę i moją nawigację, miejsce zdarzenia -Poznań starówka
, złodzieji już nawet tłumy ludzi i uroczystości komunijne nie odstraszają. Auto stało 2,2 m od budki ochrony parkingu strzeżonego
, niestety nie z tej strony płotu co trzeba.
Do wzięcia jeszcze było sporo, ale ich to widocznie nie interesowało.
Ot tak się pożalę

Do wzięcia jeszcze było sporo, ale ich to widocznie nie interesowało.
Ot tak się pożalę

Subaryna leśnik, i piździk dzielny w teren. Poszukiwanie sztywnych mostów...
Panowie to co sie dzieje to poprostu przegiecie paly, w moim przypadku zdazyl sie poprostu zlodziej debil bo inaczej nie mozna go nazwac (ale ciesze sie ze trafilem akurat na takiego na szczescie). Przyjechalem do Lublina po stawilem frotke pod blokiem jak zwykle, i nagle policja dzwoni ze mi szybe wybili, schodze na dol i zeczywiscie, ogladam samochod w srodku co zginelo a tu zginelo radio CB, zlodziej dlatego byl jakims debilem poniewaz CB z antena na magnez lezalo luzem nie bylo przykrecone, wsytarczylo poprostu wyjac wtyczke od zapalinczki i zabrac caly zestaw a on wziaz poprzecinal wszystkie kabelki od radia i ukradl samo radio jak by nie mogl poprostu go wyjac, radia tez nie ruszyl co prawda stary blaupaunkt na CD ale to zawsze...Caly zestaw CB kosztowal mnie 600zl ale chociaz dobrze ze antena sie uchronila...
pzdr
pzdr
XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"
Lubelskie Forum www.graty4x4.fora.pl
pezet pisze:A ludzie gadajo, ze CB nie kradnom.
Ale ja im nie wierze - i radio chowam, antene tez wrzucam do srodka...
a widzisz a jednak kradna

XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"