GPMapa 5.0
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
GPMapa 5.0
Discovery 300 2.5 Tdi 1997r. Miałem...
- samurai_hel
-
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
Można aktualizować (chyba
) http://www.gpmapa.garmin.pl/
Jeżeli ktoś już ma 5.0 proszę o informacje czy jest poprawa w stosunku do 4.0. Głównie chodzi mi o drogi gruntowe.
Nadal nie wiem co brać Nawigator czy GPMapa.

Jeżeli ktoś już ma 5.0 proszę o informacje czy jest poprawa w stosunku do 4.0. Głównie chodzi mi o drogi gruntowe.
Nadal nie wiem co brać Nawigator czy GPMapa.

No to faktycznie ciut komplikuje....
Powiedz ktory rejon ci dokladnie sprawdzić i jaka droga cie interesuje
Bo tak na pierwszy rzut oka, to ja sie nie znam... po lesie i tak jeżdze na czuja
Ale napewno jest autostrada A2 do strykowa ;D
Powiedz ktory rejon ci dokladnie sprawdzić i jaka droga cie interesuje
Bo tak na pierwszy rzut oka, to ja sie nie znam... po lesie i tak jeżdze na czuja

Ale napewno jest autostrada A2 do strykowa ;D
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
-
- jestem tu nowy...
Krecik pisze:... po lesie i tak jeżdze na czuja![]()
hm... ja właśnie też na razie na czuja i tak sobie wydumałem, że GPS to by mi sprawę rozwiązał bo czasami zamiast do rolnika trafiam na jego pole. Mam jednak wątpliwości czy mapy komercyjne nie są czasem robione głównie pod nawigację "twardo-drogową".
Co do sprawdzenia to gdybyś mógł zobaczyć:
- miejscowość Bilczew (około 8km na wschód od Ostrowa Wielkopolskiego), której nie ma na wielu mapach (i dlatego nie ma tu neostrady

- obszar zaczynający się ok. 1km na zachód od tej miejscowości przez któy płynie rzeczka - Ołobok. To są tereny dawnego poligonu z dużą
ilością dróg gruntowych. Ciekaw jestem czy są w GPMapie.
Z góry serdeczne podziękowania.
Sprawdzilem w 5.0 demo Bilczew wystepuje. Siatka drogowa jakas jest glownie w okolicy Biskupice Oloboczne. Porownalem z automapa (mapy bardzo stare bo uruchamiane na PC-cie a tych mimo licencji nie mozna aktualizowac) i siatka drogowa jest o wiele bardziej rozbudowana.
Potwierdza to co sprawdzilem w swojej okolicy drog polno-lesno-gruntowych jest w automapie o wiele wiecej. Jak jestes jakos szczegolnie zainteresowany to zrzuty ekranow moge gdzies w sieci poprobowac umiescic.
Potwierdza to co sprawdzilem w swojej okolicy drog polno-lesno-gruntowych jest w automapie o wiele wiecej. Jak jestes jakos szczegolnie zainteresowany to zrzuty ekranow moge gdzies w sieci poprobowac umiescic.
-
- jestem tu nowy...
Dzięki za sprawdzenie. Fakt pojawienia się Bilczewa jest dla miłym zaskoczeniem. Co do dróg gruntowych to właśnie odkryłem mapy UMP i w ten sposób postaram się rozwiązać swój problem. Poza tym właśnie znalazłem http://forum.garmin.pl/viewforum.php?f=3 i jest tam trochę
na interesujący mnie temat

- samurai_hel
-
- Kontaktowanie: