czy to sie da zrobić?
Moderator: Albert_N
czy to sie da zrobić?
Czy da sie ustawić Oziego na pda tak, aby podczas jazdy mapa się odbracała w kierunku jazdy. Jakoś nie mogę sie przyzwyczaić, że to stoi w miejscu. Działam na sztabówkach.
R20
- JackY61
- Kontaktowanie:
nie wiem czy da, ale jakos nie moge sobie wyobrazic jakby to mialo dzialac. problem bedzie z wybieraniem sasiednich map, nie mowiac o polapaniu sie we wspolrzednych. To by dawalo wiecej problemow niz korzysci. Pewnie nie takiej odpwiedzi sie spodziewasz, ale ja tam bym sie przyzwyczail na twoim miejscu....
Nie róbcie dezinformacji.
Za chwilę (cokolwiek by to znaczyło) będzie taka opcja.
Ze strony domowej oziego:
We are currently doing a major rewrite of OziExplorer, just about everything will be changed/improved so there are too many to list, below are some of the major changes.
.
.
.
Ability to display north up, course up, destination up
.
.
We are currently doing a major rewrite of OziExplorer, just about everything will be changed/improved so there are too many to list, below are some of the major changes.
.
.
.
Ability to display north up, course up, destination up
.
.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Ale pytanie bylo PDA czyli o Oziego CE. Na pelnym pececie jest to realne, pytanie czy na PDA wyrobia te algorytmy w sensownym czasie (poki co Ozi CE wiesza sledzenie GPS po probie przesunięcia mapy - coz, ciagle jest to wersja beta...).Kostuch pisze:Nie róbcie dezinformacji.
[...]
.