Metromierz na palma
Moderator: Albert_N
- Broncosaurus
Metromierz na palma
Czy ktos sie moze spotkał z jakas prostą aplikacją zastępującą metromierz i przeznaczoną na palmtopa z GPS?
chodzi mi o cos takiego co ma jeden duży guzik do resetu - bo w ique moge resetowac trip komputer ale trzeba miec zwinne palce i zeby zresetowac trzeba 2 razy klikać
chodzi mi o cos takiego co ma jeden duży guzik do resetu - bo w ique moge resetowac trip komputer ale trzeba miec zwinne palce i zeby zresetowac trzeba 2 razy klikać
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Broncosaurus
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... metromierz
jest danke
ciekawe czy bedzie chodził z gps proxy - bo ono przeciez rozdziela porty (tj robi wirtualny port)
jest danke
ciekawe czy bedzie chodził z gps proxy - bo ono przeciez rozdziela porty (tj robi wirtualny port)
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Discotheque
-
Wszystko już napisałem.Discotheque pisze:Napisz cos wiecejKostuch pisze:Nowa wersja ozi ma już wbudowany metromierz - nie trzeba się bawić w port splittera.
Dodatkowo można w nim sobie samemu zaprojektować metromierz dowolnej wielkości do wyświetlania na ekranie pocketa. Polecam
Ściągnij nową wersję oziCE (2.02) i do tego settings manager na PC.
Ozi ma coś takiego jak "strony" - zobaczysz o co chodzi jak zainstalujesz.
Settings managerem można sobie projektować dowolne "strony" i podpinać je w ozim.
Setting manager działa średnio stabilnie, ale produkowane pliki konfiguracyjne są tekstowe i można je podtuningować w np. notatniku

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- blizzard
- Kontaktowanie:
Ten program to GPSAuto - http://gpsauto.nepsin.comTrąbal pisze:Strona która jest w linku nie działa![]()
Czy ktoś może ma namiar na coś podobnego
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI