Może ktoś mi podpowie, tak aby to w miare dobrze działało

Jakiej mocy, jaki zysk- nie mam o tym pojecia

Moderator: Albert_N
Chłopie, jedź do najbliższego serwisu CB to Ci Pany dobioro i zestrojo. Poczytaj www.radio.org.pl oraz serwisy antenowe, np: www.president.com.pl. Wszystko zależy od kaski i Twoich potrzeb.Hanover pisze:Kupiłem Alana 100 plus ale teraz nie wiem jaka antena do tego?
Może ktoś mi podpowie, tak aby to w miare dobrze działało![]()
Jakiej mocy, jaki zysk- nie mam o tym pojecia
Blablabla.... najtańszą z solidnie wykonaną elastyczną - krzaki i tak sobie z nią poradząHanover pisze:Jakiej mocy, jaki zysk- nie mam o tym pojecia
to z takimi sie teraz jeździ w Kumplandzie?Bartex pisze:Blablabla.... najtańszą z solidnie wykonaną elastyczną - krzaki i tak sobie z nią poradząHanover pisze:Jakiej mocy, jaki zysk- nie mam o tym pojecia![]()
(nie wiem czy w sklepach jeszcze DV-ki są bo to sie łamało na wietrze)
A na bramach widnieje napis:Rak pisze:to z takimi sie teraz jeździ w Kumplandzie?![]()
?
tiaaaa, szczególnie jak bedzie miała SWR>3.....jezus pisze:Alan PC 8 ....25km zasięgu...
taaMarci pisze:ja bym dał 5/8l z 3 przeciwagami i maszt ze 7m na wieżowcu i zasieg murowany 60-80km
Bartex pisze:A na bramach widnieje napis:Rak pisze:to z takimi sie teraz jeździ w Kumplandzie?![]()
?
"Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy (tu) wchodzicie."
Z DVki proponuje zrobić ..pochodnie na komarydarkman pisze: Bartex - mam jeszcze DVkę w garazu lezy z 10 lat - oddam darmo![]()
Hanower - kup antenę Lemm 1500, bedziesz zadowolony, jest niedroga, nie wściekle długa, a dobra, zadbaj o poprawne połączenia elektryczne układu antenowego .. i tyle.
No ja zrozumiałem ze antena ze sklepu z oryginalną długością kabla jest zestrojona ...ale może źle czytam bo mało w nocy spałem.darkman pisze:ale o co chodzi ? bo, że chciałeś coś napisać w to nie wątpię... straszne uogólnienia, jesli juz to o konkret jakiś prosimy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość