co wybrać za radio
Moderator: Albert_N
co wybrać za radio
witam chciałbym kupić jakieś radyjko urzywane między 400 - 500zl nie wiem co kupić dużo jeżdżę po polsce a beż tego ani rusz. moje stare radyjko jest już strasznie wysłużone i czas zmienić. może ma ktoś na sprzedanie z okolic łodzi to czekam na propozycję.
Może uniden klasy 520 + president Maryland ?
Generalnie wg mnie - przyzwoite radio + najlepsza antena
Unidena 520 nie idzie w tej chwili kupić, jest wycofany z rynku eurpejskiego za odstępstwa od wymaganych warunków technicznych (jakaś niezgodność z homologacją z tego co pamiętam). Jest dostępne radyjko typ 538 bodajże - ale nie używałem takiego, więc nie jestem w stanie nic o nim powiedzieć.
Z pierwszego zestawu jestem b. zadowolony (Skoda Fabia)
Generalnie wg mnie - przyzwoite radio + najlepsza antena

Unidena 520 nie idzie w tej chwili kupić, jest wycofany z rynku eurpejskiego za odstępstwa od wymaganych warunków technicznych (jakaś niezgodność z homologacją z tego co pamiętam). Jest dostępne radyjko typ 538 bodajże - ale nie używałem takiego, więc nie jestem w stanie nic o nim powiedzieć.
Z pierwszego zestawu jestem b. zadowolony (Skoda Fabia)
G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
Re: co wybrać za radio
To zależy czego oczekujesz od radyjka. Czy tylko korzystania z kanału 19 i zwykłego kontaktu na drodze. Jak często będziesz je używać no i bardzo ważna rzecz to gdzie zostawiasz auto na noc. Jeżeli pod blokiem to zastanów się czy nie wybrać ręczniaka, oczywiście z porządną anteną na dachu.wicher292 pisze:witam chciałbym kupić jakieś radyjko urzywane między 400 - 500zl nie wiem co kupić dużo jeżdżę po polsce a beż tego ani rusz. moje stare radyjko jest już strasznie wysłużone i czas zmienić. może ma ktoś na sprzedanie z okolic łodzi to czekam na propozycję.
Pozdrawiam