cb w discovery
Moderator: Albert_N
cb w discovery
WItam, Panowie jak macie zamontowane cb w swoich discovery (300 tdi)?, optymalnym rozwiązaniem byłaby podsufitka,a ale tam, oświetlenie szyberdachy , korbki, mile widziane zdjęcia + mocowanie anteny oczywiście .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Re: cb w discovery
prawa str tunelu środkowego , z przodu lub na wysokości schowka centralnego , miedzy fotelem
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
chyba bedzie to optymalne rozwiązanie, szczerze tez o tym myslałem,przynajmniej chyba przy tym rozwiązaniu się najmniej nagimnastykujegri74 pisze:prawa str tunelu środkowego .............
- Pietia4x4
- jestem tu nowy...
http://landklinika.pl/index.php?option= ... Itemid=129
ja też mam na prawej stronie tunelu, można wtedy wygodnie podłączyć je w gniazdo zapalniczki, kabel od anteny idzie wzdłuż tunelu, pod wycieraczkami, kanapą, podłogą bagażnika, pod plastikami słupka tylnego i wychodzi do anteny przykręconej na rynience.
ja też mam na prawej stronie tunelu, można wtedy wygodnie podłączyć je w gniazdo zapalniczki, kabel od anteny idzie wzdłuż tunelu, pod wycieraczkami, kanapą, podłogą bagażnika, pod plastikami słupka tylnego i wychodzi do anteny przykręconej na rynience.
- Kolega Gajowy
-
A to moje. Zrobilem ze sklejki i okleilem czarna skaja.

ja mam pod dachem
Ale masz kierownice ze złej stronyKolega Gajowy pisze:A to moje. Zrobilem ze sklejki i okleilem czarna skaja.

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

z dobrej mazagaj1 pisze:Ale masz kierownice ze złej stronyKolega Gajowy pisze:A to moje. Zrobilem ze sklejki i okleilem czarna skaja.

Z dobrej, tylko że odwrotnie 

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
mozna zrobic odbicie lustrzane w paincie i juz dobrapezet pisze:Z dobrej, tylko że odwrotnie