Tu można się dowiedzieć o imprezach w regionie, nie będąc członkiem forum regionalnego.
Kasztanienie polecam winnych wątkach

Moderator: Misiek Bielsko
super pomysłZbowid pisze: Tu można się dowiedzieć o imprezach w regionie, nie będąc członkiem forum regionalnego.
nie_mientki pisze:Zbowid, a jaka jest procedura przyjęcia do regionu? Serio pytam. Na PW zostałem olany, potem szperając w ustawieniach profilu znalazłem coś rodzaju "wyślij zgłoszenie", też bez efektu. Mam szukać użytkowników którzy mnie znają, mam wysłać filmik jak boso chodzę po rozżarzonych węgielkach, czy są jakieś inne warunki?
Zwykle sam, rekreacyjnie i wkoło komina. Co nie znaczy że gdybym ów fakt chciał zmienić, dobrze byłoby mieć dostęp do forum regionu.kpeugeot pisze:a ty z kimś jeździsz - bo uaza to ja w terenie bardzo dawno nie widziałem
Przez trzy miesiące gadaliście, ale chyba w części forum do której nie miałem dostępu. Więc naturalne że pojęcia o niczym mieć nie mogłem.Zbowid pisze:O zamknięciu forum gadaliśmy trzy miesiące. Fakt posiadania terenówki nie upoważnia do wejścia na region. Transformacja chwilę potrwa.... a w tym dziale masz przyklejony wątek z regulaminem - czytałeś?
nie_mientki pisze:Przez trzy miesiące gadaliście, ale chyba w części forum do której nie miałem dostępu. Więc naturalne że pojęcia o niczym mieć nie mogłem.Zbowid pisze:O zamknięciu forum gadaliśmy trzy miesiące. Fakt posiadania terenówki nie upoważnia do wejścia na region. Transformacja chwilę potrwa.... a w tym dziale masz przyklejony wątek z regulaminem - czytałeś?
Regulamin przeczytałem. I teraz mam napisać CV, napisać kogo znam i wysłać na PW czy niby jak?
Akurat nie on, ale duuuża rodzinaernil pisze:Zbowid, Maniek się do Lubelskiego przeprowadził, że musicie burdel sprzątać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość