mały, zielony diabeł

BTW
od jutra w lidlu gadżety dla motonitów i rowerzystów,
koszulka termo fajnie robi, mam już 2 lata
Moderator: Misiek Bielsko
to jest rozsądne, a w zasadzie MAX po egzaminie i nauce jazdy tylko na kursie. Bo czego tam uczą? Nic poza podstawą żeby wiedzieć jak podejś do motocykla i przemieścić się zgodnie z przepisami z A do B.Placek^ pisze:Sygma kup żonie na początek jakiś mały motocykl, np Hondę VTR 250R. 160kg, 32KM, mały, lekki - idealnie nadaję się na pierwszą maszynę, więcej wybacza, nie przewinie jej przez tylne koło, silnik V2 więc bardziej elastyczny niż rzędówka i nie trzeba tak biegami wachlować. W sam raz na wyrobienie sobie odruchów typu przeciwskręt, składanie się itd. A te 32KM dają masę frajdy z jazdy, przyspiesza konkretnie, 120km/h poleci z palcem w dupie. Ale można też bez palca w dupieMiałem kiedyś takie moto i bylem zajebiście zadowolony - małe, zwinne, w sam raz do jazdy miejskiej. Wygląda toto tak:
http://www.youtube.com/watch?v=GcCMSBZ0SwYmiles pisze:a mnie tak naszło na burgmana 400 z okresu 2000-2004
do pracy mam z 45 kilometrów po mieście
dam rade tym się przemieszczać codziennie czy bez sensu koncepcja ?
autem bez sensu półtorej godziny a komunikacja miejska mnie już dobija
dlaczego skuter a nie motor ? chyba będzie wygodniejsza pozycja i nie trzeba w kombinezon się ubierać tylko nakolanniki i kurtka z ochraniaczami
dobrze kombinuję czy po tygodniu wymięknę ?
Sygma pisze:http://www.scigacz.pl/Honda,NC,700X,tur ... 18814.html
można wierzyć takim testom ?
miles pisze:z serwisem to sobie dam rade bo na co dzień chłopaki ogarniają motory
pytanie czy 45 kilometrów to idzie wysiedzieć
jakimiś motorami jeździłem ale po mieście spokojnie i powoli żeby się przemieszczać to bez sensu dla mnie
właśnie takiego burgmana na serwisie mam i pojechałem sprawdzić czy wszystko ok ale nie 50 kmbo klienta jest
może ktoś ma i podpowie czy wysiedzieć się da i między autami mieści bezproblemowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości