"koncik" motocyklowy 2
Moderator: Misiek Bielsko
Re: "koncik" motocyklowy 2
W dobie małżeństw homoseksualnych Twój tekst jest nie na miejscu 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
GS500 fajny, ale jak mi sie dal kumpel przejechac (zamienilismy sie motocyklami), to mialem wrazenie ze: nie jedzie, nie hamuje, a na zakretach ze ma rame z gumy.Salata123 pisze:Tak, ale on nie kupuje gsxr`a 1000 tylko motocykl na kategorie A2 50 konny... tyle co np. Suzuki GS 500 tak często polecane jako pierwszy motocykl. Z którym 80% Kobiet radzi sobie bez problemów.
Dodatkowo z ABS![]()
który lepiej hamuje, skręca oraz zdecydowanie łagodniej oddaje moc niż starsze grzmoty![]()
żeby nie było, ja po publicznych drogach na 125 zrobiłem prawie 35 tyś km zanim mogłem legalnie ujeżdżać coś większego... i dalej uważam, że mała pojemność/moc to nie wstyd i najlepiej od takiej zaczynać![]()
![]()
50km na motocyklu do zdecydowanie szybciej niż większość samochodów.
On za to powiedzial " o kurw... jak to sie prowadzi jak po sznurku i hamulce jaka zyleta."
Szybciutko sprzedal GS-a.

kilka dni tu człowiek nie zaglądnie i
niech kobita kupuje nawet litra skończy jak kawa mojej żony, w garażu
z tym 500 i innymi pierdołami że ciężki i mocny to się nie do końca zgadzam.
Moja ma kawę 500 i śmiem twierdzić że taki sprzęt jest bardziej niebezpieczny niż moje 650.
gumowa rama kiepskawy zawias i symboliczne hamulce to nie jest dobre rozwiązanie na pierwsze moto.
jeżdżę tą kawą czasami bo szkoda mi jej że tak stoi samotna w garażu, żeby się nią jakoś dało poruszać dostała sportowe hamulce i cały czas dłubię w zawiasie żeby to było do ogarnięcia.
Ja kupiłem jeszcze skuter żeby moja nawyków nabrała
ale boję się go bo jak patrzę na licznik to wydaje mi się że stoję a te 70 na winklach potrafi sponiewierać.

niech kobita kupuje nawet litra skończy jak kawa mojej żony, w garażu

z tym 500 i innymi pierdołami że ciężki i mocny to się nie do końca zgadzam.
Moja ma kawę 500 i śmiem twierdzić że taki sprzęt jest bardziej niebezpieczny niż moje 650.
gumowa rama kiepskawy zawias i symboliczne hamulce to nie jest dobre rozwiązanie na pierwsze moto.
jeżdżę tą kawą czasami bo szkoda mi jej że tak stoi samotna w garażu, żeby się nią jakoś dało poruszać dostała sportowe hamulce i cały czas dłubię w zawiasie żeby to było do ogarnięcia.
Ja kupiłem jeszcze skuter żeby moja nawyków nabrała

ale boję się go bo jak patrzę na licznik to wydaje mi się że stoję a te 70 na winklach potrafi sponiewierać.
-
-
Jak się przesiadasz z lepszej maszyny na gorszą - to taki jest efekt ...
Ale chyba jednak lepiej sie uczyć jazdy na czymś - co ma właśnie gumową ramę, takie se hample, abesu to nawet w katalogach akcesoryjnych nie widziało, i ogólnie słabo jedzie. A na pewno nie pozwala sie nudzić w siodle - i wymaga stałej koncentracji ...
Ba - niektórzy sie nawet przyzwyczajają do takich paści - i nie chcą lepszych ...
Ja na ten przykład. Znaczy się nie mam nic przeciwko, żeby moja padlina doczekała się wreszcie remontu
. Ale nie chcę innego moto - a w każdym razie innego typu moto (czyli dużego enduro). Miałem się okazję przejechać znacznie młodszymi, sztywniejszymi, mocniejszymi, i z lepszymi hamplami. I ... nie chcę. Za bardzo mnie kusiło, żeby "trochę" bardziej odkręcić. A moto zbyt chętnie to realizowało ... 

Ale chyba jednak lepiej sie uczyć jazdy na czymś - co ma właśnie gumową ramę, takie se hample, abesu to nawet w katalogach akcesoryjnych nie widziało, i ogólnie słabo jedzie. A na pewno nie pozwala sie nudzić w siodle - i wymaga stałej koncentracji ...

Ba - niektórzy sie nawet przyzwyczajają do takich paści - i nie chcą lepszych ...

Ja na ten przykład. Znaczy się nie mam nic przeciwko, żeby moja padlina doczekała się wreszcie remontu

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Ja u siebie wlasnie jestem na etapie wypie**ania zawiechy z budyniu i hampli z linoleum i wrzucam przod taki (albo podobny):

Z tylu tez amorek tez do zmiany.
Ale kutfa zawieszenia w KTMach (albo generalnie WP) wystepowalo w tylu wersjach ze poprostu szkoda gadac.
dwukomorowe/jednokommorowe
regulacja odbicia i dobicie na jednej ladze/jedna laga z jedna regulacja, jedna z drua
rozne skoki
rozne sprezyny
rozne zaciski
rozne rozstawy
rozne offsety
rozne srednice
W jednym roku czasami 3-4 rozne wkladali

Z tylu tez amorek tez do zmiany.
Ale kutfa zawieszenia w KTMach (albo generalnie WP) wystepowalo w tylu wersjach ze poprostu szkoda gadac.
dwukomorowe/jednokommorowe
regulacja odbicia i dobicie na jednej ladze/jedna laga z jedna regulacja, jedna z drua
rozne skoki
rozne sprezyny
rozne zaciski
rozne rozstawy
rozne offsety
rozne srednice
W jednym roku czasami 3-4 rozne wkladali

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Mysle ze WP 43 USD powinno ci wystarczyc, mam takie w LC4 i robi bdb, potrzeba naprawde wymagajacego terenu albo jezdzca zeby potrzeba wiecej
Teraz mam w EXC 48 ale jeszcze nie testowałem konkretnie

Teraz mam w EXC 48 ale jeszcze nie testowałem konkretnie

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
Tak tez mi sie wydaje. Do tego przeszczep do KLRa bedzie latwiejszy. Ale jednak 48ki to krok do przodu. U siebie miales regulacje na jednej ladze dobicia a na drugiej odbicia? A jak dobrze poszukac to roznicy w cenie za duzej nie ma.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Każda laga ma swoją regulację odbicia i dobicia
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
Czyli masz 2 na ladze. No wlasnie. A byly takie ,ze regulacje byly osobno
Generalnie rodzajow (grube/chude oski i reszta) jest masakrycznie duzo.
Generalnie rodzajow (grube/chude oski i reszta) jest masakrycznie duzo.
No dwie - jedna regulacja od dołu, druga od góry. W 48 jest tak samo.
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
eeeeeeee
Już popsuliśta kateema?
Teraz będzie w częściach do sprzedania?
A już miałem dać 6 tysi ...

Już popsuliśta kateema?
Teraz będzie w częściach do sprzedania?
A już miałem dać 6 tysi ...

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Moge ci sprzedac przód wp 43 usd za 8.5k - reszta ktma gratis 

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
Odziewać się panowie

Były dwa 260, jedno D22,, chwilowo jest Pickup D40 ,i Parchol Y61
- misialek
-
E co ty pierdzielisz... nie wiesz ilu "motocyklistóf" nie może się już doczekać żeby w japonkach, bermudach i T-shirtcie przegonić przez miasto swoje cebeerki, fazery i inne er jedynki 

Ranger, XC70, XTZ660
Dobra, znowu wiosenna promocja, za 8300 oddam
http://tablica.pl/oferta/ktm-lc4-640-en ... 5cT3r.html
jak ktos lubi konkretnie poendurzyc, polecam

http://tablica.pl/oferta/ktm-lc4-640-en ... 5cT3r.html
jak ktos lubi konkretnie poendurzyc, polecam

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
dawałem 6

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
no teraz to 5,5
teraz handel leży, robię w nim to wiem

teraz handel leży, robię w nim to wiem