DziekowaćWowos pisze:No proszę - ja też jestem z 15.12 . Najlepszego !BENGI pisze:Mi w zeszły weekend (15.12) wskoczyło 24 latka![]()
na forum ponad 7 lat

Moderator: Misiek Bielsko
DziekowaćWowos pisze:No proszę - ja też jestem z 15.12 . Najlepszego !BENGI pisze:Mi w zeszły weekend (15.12) wskoczyło 24 latka![]()
na forum ponad 7 lat
ja tam bym się z wiekiem nie wyrywał ... chłopaki jak świeże mięso poczują to Ci parę sztucznych szczęk w szynkach zostanie .... no .... a ile jeszcze mostków na przedpiersiu ?Wojtek pisze:Niestety... jak się "zapisywałem" na forum to byłem młodzik niechodzony - a teraz mnie stuknęło 65Damian pisze:coraz szybciej![]()
Za najseniorszego seniora robię
Ty się nie śmiej ....ty nad Biebrzę wrócisz .... a ja tu czekał będę ... jak komaryMroczny pisze:Marek nam ostatnio próbuje wmówić, ze jego coming out w nas wszystkich drzemie
Ja po prostu nie kumam "co poeta miał na myśli"Marek D. pisze: Panowie - dajcie trochę luzu .... bo jak na razie to jesteście sztywni jak akt zgonu
wrócę, wrócę...Marek D. pisze:Ty się nie śmiej ....ty nad Biebrzę wrócisz .... a ja tu czekał będę ... jak komaryMroczny pisze:Marek nam ostatnio próbuje wmówić, ze jego coming out w nas wszystkich drzemie
Panowie - dajcie trochę luzu .... bo jak na razie to jesteście sztywni jak akt zgonu
a bo to sprawa nadwyraz złożona ....Wojtek pisze:Ja po prostu nie kumam "co poeta miał na myśli"Marek D. pisze: Panowie - dajcie trochę luzu .... bo jak na razie to jesteście sztywni jak akt zgonuwiec proszę o wyjaśnienie zawiłości postu i przełożenie na język mniej hermetyczny - zrozumiały dla zgreda, skoro to jego dotyczy
yhyPaszczak pisze:luzik życie zacina się po 40-stce
Życie się zaczyna... jak Ci te siwe zaczną wypadaćramzes pisze:życie zaczyna sie po 30 czy 40 tce ?![]()
u mnie dzis pykło 30 a już siwe włosy sie pojawiają![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość