Twórczość ludowa lub fant tuningowy, w oryginalu braktrocin pisze:Podobno to osłona katalizatora...lysy76 pisze: A ta płyta na centralnej?
One tak majo czy twórczość posiadacza?

Moderator: Misiek Bielsko
Twórczość ludowa lub fant tuningowy, w oryginalu braktrocin pisze:Podobno to osłona katalizatora...lysy76 pisze: A ta płyta na centralnej?
One tak majo czy twórczość posiadacza?
To 99 rok i bez sondy? Chyba niemożliwe.trocin pisze:Sondy nie mam, wydech biore od kumpla, ktory latał na nim gsem przez rok i gadał pięknie
To, że trzeba pomacać to wiadomo... Chodzi o to czy coś się rzuca w oczy co by go dyskwalifikowałoRzeźnik z Jakubowa pisze:Trzeba macać, zajrzeć tu i tam, jakies takie malowanie nie teges. I moim zdaniem drogo, za drogo na takie coś.
Fajna... tylko wybór niewielki i wszystkie na drugim końcu Polski...trocin pisze:Ja zaczynalem od XTZ 660 - zobacz, bardzo fajny sprzet w podobnej kasie
Dziękiernil pisze:A mam, chwalę sobie nawet
Zapraszam na testy
Jak by to jeszcze połączyć z jakimś wieczornym browarkiem to ma to sens...ernil pisze:Nooo, zajeżdżaj. Testować do woli możesz moje XTZ, Pysiowe KLR, Radkowe XT bodajże i coś się znajdzie jeszcze w razie czego
Przebieg.Adamo pisze:Chodzi o to czy coś się rzuca w oczy co by go dyskwalifikowało
eheAdamo pisze:Jak by to jeszcze połączyć z jakimś wieczornym browarkiem to ma to sens...ernil pisze:Nooo, zajeżdżaj. Testować do woli możesz moje XTZ, Pysiowe KLR, Radkowe XT bodajże i coś się znajdzie jeszcze w razie czego![]()
Ja mam 98 też bez sondy i bez ABSu . Moto z WłochRzeźnik z Jakubowa pisze:To 99 rok i bez sondy? Chyba niemożliwe.trocin pisze:Sondy nie mam, wydech biore od kumpla, ktory latał na nim gsem przez rok i gadał pięknie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości